Ocean’s Eight (2018)

Ocean's Eight 2018 Online Subtitrat

Pentru publicul feminin, moda reprezintă ceva mai mult decât sacru. Pentru publicul masculin, prea puțin contează cu ce este îmbrăcat, atâta timp cât se simte bine în hainele purtate. Pot fi și cele mai vechi haine, dacă arată bine pe ei, atunci le poartă. Însă, pentru fete, a purta ceva din colecția trecută reprezintă un lucru rușinos. V-am spus toate acestea pentru că, în cadrul articolului de astăzi, vă vom prezența un film ce are ca tematică moda. Pelicula se numește Ocean’s Eight 2018 Online Subtitrat.

 

 Despre ce este vorba in acest film?

 

Despre modă! Doar v-am spus…Bine, bine, haideți s-o lungim puțin. Danny Ocean este un personaj prezent în lumea aceasta fabuloasă a modei. Și el are o soră de mult timp pierdută, care apare. Și vrea să-i ia față fratelui său. În cadrul galei anuale purtand numeleMet Gala. Însă, nu poate face absolut nimic de una singură.

 

În Ocean’s Eight, numai o întreagă formație de fete poate să cucerească gala. Tocmai de aceea, Debbie, sora depsre care vă vorbeam mai sus, trebuie să înceapă să se gândească la formația perfectă. Fiecare membră în parte își are locul și utilitatea, deci alegerea nu va fi ușoară. Dacă vreuna din ele nu își îndeplinește îndatoririle, atunci totul se va nărui, la fel ca într-un joc de domino.

Reuseste ea in Ocean’s Eight 2018 Online Subtitrat?

 

După îndelungi sesiuni, ea reușește să aleagă cele mai bune prezențe feminine care s-o ajute să dea lovitura la Met Gala din New York. Numele celor 8 sunt: Lou, Rose, Daphne Kluger, Nine Ball, Tammy, Amita și Constance. Însă, nu va fi ușor să le aducă pe toate împreună. Rămâne de văzut dacă planul lui Debbie va reuși sau dacă va rămâne doar la stadiul de plan.În Ocean’s Eight 2018 Online Subtitrat tensiunea e maximă. Dacă vreți să aflați desfășurarea acțiunii, trebuie neapărat să urmăriți acest film  dedicat în totalitate tainelor modei.