Once Upon A Time In Venice (2017)

Once Upon A Time In Venice 2017 Online Subtitrat

Astazi va propunem filmul Once Upon A Time In Venice 2017 Online Subtitrat. Asezati-va comod si urmariti un super film de actiune la noi pe site.

Despre ce este vorba in filmul Once Upon A Time In Venice 2017 Online Subtitrat?

Steve Ford este un detectiv particular ce duce o viata linistita in Los Angeles. Totul pare a fi in regula, pana cand cel mai bun prieten al sau este rapid. Cainele sau, Buddy este sustras de o banda notorie de raufacatori. Domnul Ford va face absolut tot ce ii sta in putinta pentru a-si recupera prietenul de nadejde. Va face chiar si o alianta dubioasa cu seful clanului, Spider.

Steve se regaseste angrenat in luptele cele mai teribile ale bandei. Totul, in timp ce este urmarit de doi frati razvratiti si de doi infractori inarmati. Insa, acestia nu sunt singurii inamici ai lui Steve in Once Upon A Time In Venice 2017 Online Subtitrat. El are parte de mai multi dusmani ai bandei in care se baga pentru -asi salva cel mai bun prieten. Pentru a localiza cocaina si banii furati de Spider, Steve isi cheama in ajutor un bun prieten. Ei trebuie sa se grabeasca, daca vor sa-l salveze pe Buddy.

Totul pare a fi impotriva lui…Patrupedul sau e tinut ostatic, iar aventura de recuperare a sa nu decurge intotdeauna conform planului…Tensiunea creste, iar numarul de infractori care sunt pe urmele lui la fel. Insa, Buddy trebuie salvat. Si totul depinde de stapanul sau pe nume Steve Ford.

Prietenii de pe IMDB nu ii dau o nota foarte mare acestui film, insa asta nu inseamna ca nu e un film bun de rontait niste popcorn.

Va reusi oare Steve sa gaseasca cocaina si banii furati de Spider si banda sa de raufacatori? Va reusi el sa-si salveze cel mai bun prieten pe patru picioare? Raspunsurile la aceste intrebari le puteti afla urmarind Once Upon A Time In Venice 2017 Online Subtitrat, la noi pe site!

Si daca v-a placut, nu uitati sa dati un SHARE sa-l vada si prietenii vostri.