Orasul Fara Legi HomeFront (2013)

Orasul Fara Legi HomeFront 2013 Online Subtitrat

Am asteptat de ceva vreme sa apara in cinematografe un nou film de actiune cu Jason Statham in rol principal. E vorba despre Orasul Fara Legi HomeFront 2013 Online Subtitrat. Ma declar unul din fanii lui Statham insa despre ultimul film al sau nu am prea multe cuvinte de lauda. Din trailerul si informatiile oferite de regizori inainte de lansarea filmului, ma asteptam la un film foarte bun. Totusi, mi s-a dovedit contrariul. Ma asteptam la o alta desfasurare a evenimentelor din acest film insa nu intotdeauna putem fi multumiti cu totii.

Orasul Fara Legi HomeFront 2013 Online Subtitrat – Detalii

Orasul Fara Legi HomeFront 2013 Online Subtitrat
Orasul Fara Legi HomeFront 2013 Online Subtitrat

In acest film, Statham, joaca rolul unui fost agent de la divizia antridrog care dupa ce a prins un grup de traficanti celebrii, s-a hotarat sa se mute cu fetita sa departe de cei care i-ar putea face rau pe viitor. Acei traficanti de droguri l-au luat la ochi pe Phil deoarece el s-a integrat in gasca lor si i-a dat in gat dupa ce a reusit sa devina un adevarat membru al acestei grupari. Odata ajuns intr-o noua locatie, Phil se integreaza destul de bine, dar fiica sa are un conflict cu un coleg de la scoala. Tatal sau vrea ca spiritele sa se calmeze rapid. Insa, tatal baiatului implicat in incident, vrea sa isi faca dreptate singur. Phil il bate in fata copilului sau si astfel isi face noi dusmani.

Gator, unchiul baiatului pe cate fata lui Phil l-a pus la pamant, este un traficant de droguri. Toata lumea il cunoaste si se teme de el. Acesta ia atitudine cand aude ce s-a intamplat cu familia sa si vrea sa se faca dreptate. El va intra in casa lui Phil si afla adevarul despre acesta. Avand cunostiinte despre gruparea pe care Phil a doborat-o, Gator se gandeste ca asta este sansa sa de a deveni celebru si de a-si largi afacerea si in alte tinuturi.

Un amanunt important din Homefront

Ceea ce nu stie insa, este faptul ca Phil este un adevarat luptator. El  nu se va lasa influentat de trecutul lui Gator in Orasul Fara Legi HomeFront 2013 Online Subtitrat. Cei doi se vor intalni fata in fata intr-un bar si de aici rivalitatea dintre cei doi ajunge la cota maxima. Gator reuseste sa intre in legatura cu seful traficantiilor de droguri al carui fiu a fost ucis de Phil Broker. Astfel primeste acordul de a-l ucide pe Phil. Din pacate pentru Gator si echipa sa de mercenari, totul se va sfarsi prost deoarece Phil este pregatit sa ii infrunte si reuseste sa ii ucida pe toti.

Gator stie ca Phil are un punct slab, chiar fiica sa. Totul se va termina insa prost pentru Gator si laboratorul sau plin de droguri va fi dristrus dupa ce Phil a reusit sa ii intinda o capcana. De nervi ca sora sa a produs explozia de la laborator Gator o ucide. Intr-un final Phil reuseste sa isi salveze fiica. In acelasi timp, scapa atat de Gator cat si de ceilalti traficanti care il vor mort.

James Franco joaca rolul personajului negativ, Gator Bodine. Imi place rolul sau si cat de bine a intrat in pielea personajului. Pot spune ca a jucat mai bine decat Statham, dat fiind faptul ca l-am vazut si pe Statham interpretand roluri negative.

Am vazut ca cei de la imdb au acordat nota 6.7 la .Orasul Fara Legi HomeFront 2013 Online Subtitrat. Eu acord nota 6.2 deoarece nu am avut parte de prea multa actiune de calitate.