Patti Cake$ (2017)

Patti Cakes 2017 Online Subtitrat

Unul dintre visurile prezente in 99% din cazuri la adolescenti, atunci cand sunt intrebati ce vor sa se faca atunci cand vor fi mari este acela de a canta. De a deveni niste cantareti faimosi si plini de bani. Un subiect asemanator il are si Patti Cakes 2017 Online Subtitrat.

 Ce se intampla in Patti Cakes 2017 Online Subtitrat?

Spuneam mai sus ca multi adolescenti vor sa fie cantareti in perioada de adolescenta. In acrst film, este vorba despre Patricia Dombrowski, o fata care vrea sa-si faca un nume in industria muzicala. In domeniul rapp-ului, altfel spus. Numele ei de scena sunt Killa P si Patti Cakes.

Doar ca in New Jersey, locul de unde este Patricia, nu e chiar cel mai bun. Aventura sa va fi plina de obstacole pe care va trebui sa le doboare, daca vrea ca piesa ei sa se auda la radio. Pe drumul sau, domnisoara Dombrowski, aka Killa P aka Patti Cakes va trebui sa aiba grija la toti cei din jur. Lumea cauta sclipirea aceea ce faima. Si daca o ai, ei se dau pe langa tine, te perie. Asta, pana cand ramai fara ea. Dupa ce ramai fara, te dau la o parte. Nu-ti mai sunt prieteni. De ei trebuie sa se fereasca eroina din Patti Cakes 2017 Online Subtitrat.

Pe langa acestia, ea trebuie sa aiba grija si la producatorii muzicali care, vazand ca e fata si ca vrea atat de mult sa devina faimoasa, vor incerca sa profite de ea. Nu e usor sa ajungi in top, insa Patricia trebuie sa dea tot ce are ea mai bun sa ajunga acolo fara a face compromisuri pe care le va regreta mai tarziu. Insa, e greu sa ajungi sus in industrie in acest fel, fara a fi folosita. Dar Patricia Dombrowski trebuie sa reuseasca.

Va reusi ea sa-si faca muzica ascultata? Afla urmarind Patti Cakes 2017 Online Subtitrat la noi pe site.