Povestea Noastra Episodul 2 Online Subtitrat

Urmareste Povestea Noastra Episodul 2 Online Subtitrat sau la TV si spune-ne cum ti s-a parut.

 

Astazi vom vorbi despre al 2-lea episod din serialul turcesc Bisim Hikaye sau Povestea Noastra pentru romani. Lucrurile incep sa devina din ce in ce mai palpitante. Pana la urma, e si normal sa se intample asa, nu? Primul episod din Povestea Noastra a fost unul introductiv. Altfel spus, aproape tot episodul a fost destinat introducerii tuturor personajelor. Tocmai din aceasta cauza, nu putem spune ca a avut cine stie ce actiune. Sigur, n-a fost nici plictisitor, insa, in comparatie cu episoadele ce urmeaza, e pistol cu apa. In Povestea Noastra Episodul 2 Online Subtitrat de exemplu, se intampla mult mai multe lucruri decat in primul episod.

Povestea Noastra Episodul 2 – Ce se intampla?

Povestea Noastra – serial turcesc de succes

Pai, daca episodul 1 din Povestea Noastra a fost unul introductiv, in episodul 2 deja lucrurile se schimba. Acum cei ce urmaresc s-au familiarizat deja cu cei care vor face parte din actiunea serialului turcesc. Deja fanii au inteles ca Fikri le cauzeaza numai probleme copiilor lui. Iar Filiz trebuie sa faca tot posibilul sa fie tot in siguranta. Ismet, cel mai mic din familie trebuie aparat cu orice pret.

Baris incepe sa se apropie din ce in ce mai mult de Filiz. Pe langa acest lucru, el incepe sa inchege o relatie de prietenie si cu fratii ei. Asa, usor usor, drumul spre inima lui Filiz parca nu mai are atatea obstacole. Baris se gandeste si la fel de fel de atentii pe care sa poata sa i le faca lui Filiz.

Fratii lui Filiz are fiecare treaba lui. Bine, fiecare cu exceptia lui Ismet, care in Povestea Noastra Episodul 2 Online Subtitrat e si mai simpatic decat in primul episod.

Sunteti curiosi prin ce intamplari mai trec persoanele voastre preferate din noul serial turcesc de succes Bizim Hikaye? Atunci va invitam sa vizionati al 2-lea episod al povestii de iubire dintre Filiz si Baris. Spuneti-ne si daca v-a placut. A, si apropo…daca nu ati vazut deja primul episod din serialul turcesc, il puteti vedea aici.