Povestea Noastra Episodul 53 Online Subtitrat 2019

Povestea Noastra Episodul 53 Online Subtitrat 2019 este episodul pe care toti fanii serialului il asteapta.

Povestea Noastra – serial turcesc de succes

De ce? Ei bine, in episodul 52, toti am fost lasati cu o intrebare grea: ”A murit Baris in accidentul de masina?”. Daca vrei sa afli, atunci trebuie sa te uiti la episod.

Ce se intampla in Povestea Noastra Episodul 53 Online Subtitrat 2019?

Dupa cum va spuneam mai sus, dupa episodul 52, o singura intrebare a fost pe buzele tuturor fanilor: ”A murit Baris?”. Tocmai de aceea acest episod cu numarul 53 e atat de asteptat. La finalul episodului anterior, Baris pare ca a facut un accident de masina si din pacate, nu a supravietuit.

Insa, in Povestea Noastra Episodul 53 Online Subtitrat 2019, fanii pot respira usurati. Baris, iubitul lui Filiz, nu a murit. Tot accidentul de masina a fost un truc de-al lui Baris pentru a scapa de cei ce nu ii vor binele. Da, ati citit bine. personajul nostru preferat e in viata. Filiz nu si-a pierdut sotul, iar fratii ei nu si-au pierdut prietenul. Deci, din acest punct de vedere, puteti sta linistiti

Insa, ce se intampla mai departe? Cum va proceda Baris de acum incolo? Raspunsurile la toate intreabrile le puteti afla doar urmarind episodul. Nu uitati sa distribuiti acest articol.