Power Rangers (2017)

Power Rangers 2017 Online Subtitrat Gratis in Romana HD - Filme Noi

Power Rangers 2017 filme online subtitrat in romana la 720p este de tip American bazat pe superhero ( super-eroi) regizat de catre marele regizor Dean Israelite si scris de catre faimosii redactori John Gatins, Kieran Mulroney, Michele Mulroney, Matt Sazama and Burk Sharpless. Film se bazeaza pe aceeasi franciza cu acelasi nume, actorii care joaca in acest film sunt: Dacre Montgomery, Naomi Scott, RJ Cyler, Becky G, Ludi Lin, Bill Hader, Bryan Cranston si Elizabeth Banks.

In ultima perioada a erei mezozoice un camp electro-magnetic numit si ca The Morphing Grid este concentrat pe un singur obiect, numit ca The Zeo Crystal, persoanele care intrau in posesia acestui cristal aveau o putere imensa si controlul asupra vietii. Asadar dupa o perioada de timp apare Rita o persoana inter-galactica care avea ca scop sa fure acest cristal cu scopul de a-l controla. In orice caz acest cristal era protejat de un camp magnetic care oricine intra in raza de actiune a acestuia era vaporizat. Acesta a decis sa creeze un fel de creatura cu un singur scop de a distruge acest camp energetic pentru a ajunge la cristal. In acest timp apare un razboinic pe nume Zordon, acesta este liderul unui grup numic Power Rangers cu scopul de a opri pe oricine care doreste sa intre in posesia acestui cristal. Acestia reusesc sa distruga aceasta creatura, raspandindu-i esenta in jurul pamantului iar Rita este trimisa prin intermediul unei gauri negre existenta ei fiind nula, iar Zordon este se va metamorfoza singur in energie pura.

Povestea incepe abia atunci cand 5 adolescenti ajung sa descopere din greseala puterea acestui coin, asta fiind sursa principala de putere a power rangerilor. Acestia incepand sa se antreneze ca sa-si descopere noile puteri pentru a proteja pamantul. Vor fi acestia in stare de a face ceva? Ramane de vazut.