Razbunatorii sub semnul lui Ultron (2015)

Razbunatorii sub semnul lui Ultron 2015 Online Subtitrat in Romana

Toti ii stiu pe razbunotori. Ii stii si tu, nu-i asa? Razbunatorii sau the avengers sunt niste super eroi pe care vrei sa-i vezi. Si ai si unde: in filmul pe care ti-l prezentam astazi.

Ce se intampla in Razbunatorii sub semnul lui Ultron 2015 Online Subtitrat in Romana?

Super actiune! De asta vei avea parte daca vei urmari acest film. Si pana la urma, nu asta ne dorim toti? Putina actiune asa, pe seara, alaturi de niste popcorn. Iar razbunatorii sunt aici sa ne ofere doza maxima de actiune.

Iron Man se retrage din activitatea sa de super erou. Si, normal, lumea trebuie sa ii caute un inlocuitor. Lucrurile par sa se fi asezat, iar razbunatorii sa-si fi gasit un nou aliat. Insa, Ultron, substituentul, in loc sa fie un ajutor pentru umanitate, este fix opusul: un pericol ce trebuie oprit cu orice pret. El va incerca sa subjuge omenirea, folosindu-si puterile asupra tutror persoanelor. Printre puterile acestui robot super inteligent se afla si controlul mintii.

Lumea pare pierduta…Dar nu este deloc asa. Razbunatorii intra in actiune cu un singur scop: sa-l distruga pe Ultron. Iron Man, alaturi de partenerii sai: Capitanul America, Thor, Vaduva Neagra si Uriasul Hulk isi vor uni puterile pentru a salva lumea in Razbunatorii sub semnul lui Ultron 2015 Online Subtitrat in Romana.

Nu va fi deloc usor pentru alianta de super eroi sa-l infranga pe Ultron, chiar daca sunt avantajati din punct de vedere numeric. Si, pe langa amenintarea pe care o reprezinta robotul cu care se lupta, alti doi inamici isi fac aparitia. Astfel, razbunatorii sunt pusi sa lupte impotriva mai multor amenintari pentru a salva lumea.

Vor reusi ei sa se inteleaga si sa le dejoace planurile inamicilor? Ii vor invinge pe toti si vor salva ziua? Afla urmarind Razbunatorii 2015 Online Subtitrat in Romana. Si nu uita, ne poti da si un Like pe pagina de Facebook, sa fii la curent cu toate filmele pe care le vom posta.