Realizatorii Game of Thrones pregatesc un nou serial – Confederate

Stim deja ca sunteti fani ai popularei serii “Game of Thrones” sau “Urzeala tronurilor“, in romana. Asa ca nu va vom mai intreba nimic legat de asta. Totusi, va vom pune alta intrebare: stiti ce pregatesc realizatorii serailului dumneavoastra preferat?

Realizatorii Game of Thrones pregatesc un nou serial

Dupa cum bine stim, Game of Thrones este la penultimul sezon, urmand ca anul viitor sa se termine. Creatorii serialului HBO, David Benioff si D. B. Weiss nu vor lua o pauza, savurandu-si in voie succesul generat de unul dintre cele mai populare productii pentru micrul ecran din ultimul timp, ci vor incepe munca la un alt proiect.

Este vorba tot despre un serial, tot despre un conflict central, insa de data aceasta, departe de Westeros.  Noul proiect se va desfasura in jurul Razboiului Civil American, in perioada in care s-a intamplat separarea de Uniune (statele nordice) si Confederatia, in care sclavia si-a pastrat legalitatea.

„Cum excepţionalul Game of Thrones este pe cale să ajungă la ultimul sezon, suntem încântaţi să putem continua relaţia noastră cu Dan şi David, fiind convinşi că, indiferent ce subiect vor alege, va rezulta un serial unic şi ambiţios. Modul lor inteligent de a aborda o poveste, complex şi uluitor vizual, are meritul de a purta publicul într-o călătorie de neuitat. Confederate promite să nu fie o excepţie”
a declarat presedintele departamentului de productie originala HBO, Casey Blois.

Pana cand vom vedea despre ce este vorba in Confederate, trebuie sa avem rabdare sa se termine Game of Thrones. Dupa ce se va termina si ultimul sezon anul viitor, David Benioff si D. B. Weiss se vor apuca sa scrie pentru el. Dumneavoastra ce parere aveti? Sunteti incantati de faptul ca vom putea urmari o noua posibila drama istorica, scrisa de cei care au creeat serialul preferat al multora, Game of Thrones? Sau ati fi vrut doar inca un sezon din Urzeala tronurilor?