Red Sparrow 2018 Online Subtitrat

Red Sparrow 2018 Online Subtitrat

În articolul zilei, filmul prezentat va fi pe placul tuturor reprezentanțelor sexului frumos. De ce? Pentru că personajul principal este o femeie căreia nu-i este teamă să-și folosească toate atuurile pentru a obține ceea ce își dorește. Numele filmului este Red Sparrow 2018 Online Subtitrat, iar acțiunea vă va fi povestită în rândurile ce urmează.

 

 Ce se întâmplă în Red Sparrow 2018 Online Subtitrat?

 

Ballerina Dominika Egorova este o agentă ce  este recrutată în cadrul Sparrow School. Această “scoala” reprezintă un serviciu al inteligenței rusești, de mare anvergură. După ce urmează cursurile acesteia, femeia înțelege sau, altfel spus, este obligată să înțeleagă faptul că una dintre cele mai de preț arme pe care trebuie să le folosească în absolut fiecare misiune pe care o va întreprinde singură sau împreună cu alți agenți este simplul său trup.

 

În Red Sparrow, prima misiune a Ballerinei Dominika Egorova poate fi, din păcate, ultima. Da, nu se anunță un început promițător pentru agentă. Ținta acestei misiuni e reprezentată de un agent CIA. Deci, nu e nicidecum vorba de vreun pește măruț din vreun lac oarecare, ci de o balenă foarte periculoasă din marele ocean. Agenta trebuie să fie atentă la fiecare pas, deoarece orice fel de mișcare greșită riscă să amenințe atât siguranța Statelor Unite ale Americii, dar și a Rusiei.

 

Gesturile trebuie să fie bine puse la punct, altfel Ballerina Dominika Egorova se vă trezi prinsă în alte probleme, pe care cu siguranță că nu și le permite. Pe scurt, totul depinde de ea în Red Sparrow 2018 Online Subtitrat. Interesele ascunse nu trebuie să iasă la suprafață, dacă misiunea se vrea a fi una reușită. Însă, așa cum v-am spus, succesul este amenințat la fiecare pas. Agentul CIA care este pradă se poate transforma într-o secundă în paradator.

 

Vreți să aflați ce se va întâmpla cu Ballerina Dominika Egorova? Daca va reusi? Atunci urmăriți filmul Red Sparrow 2018 Online Subtitrat.