Renegades (2017)

Renegades - Renegatii 2017 Online Subtitrat in Romana

Renegades 2017 online subtitrat in romana sau Renegatii cam asa au fost catalogati aceste persoane care formau o echipa de puscasi marini. Acestia primind o misiunea de a livra un pachet dar din pacate nu toate lucrurile au mers cum trebuie asa ca au provocat mai multe pagube decat seful lor a crezut. Fiind o echipa formata din 5 persoane fiecare specializat intr-un domeniu diferit nu dupa mult timp de la acest incident echipa incearca sa-si recapete entuziasmul cautand o provocare. La scurt timp se aude un zvon cum ca se afla pe fundul unui lac o comoara despre care se spune ca ar fi
in valoare de sute de milioane de dolari, sub pretextul ca ei de fapt incearca sa returneze aceasta suma proprietarilor de drept doar asa ar fi putut organiza aceasta “lovitura”. Timpul lor devenind din ce in ce mai limitat ajungand la doar 10 ore pentru indeplinerea misiunii. O sa reuseasca ei sa scape teferi din aceasta aventura?

Renegatii 2017 film online gratis subtitrat

Urmareste chiar acum unul dintre cele mai noi filme 2017 online, mai exact Resident Evil The Final Chapter (2017) Film Online Subtitrat in Romana.