Resident Evil Vendetta (2017)

Resident Evil vendetta 2017 Online Subtitrat

In Resident Evil Vendetta 2017 Online Subtitrat, un conac este investigat, deoarece are o legatura cu o operatiune de contrabanda. Acest conact este infestat cu zombii aparuti dintr-o noua tulpina virala.

Ce se intampla in Resident Evil Vendetta 2017 Online Subtitrat?

 

Echipa care merge in recunoastere la conacul cu pricina il gaseste acolo pe Glenn Arias, un individ cautat de Interpol pentru faptul ca este dealer pe piata neagra. El are un mare noroc, intrucat reuseste sa scape atunci cand conacul pur si simplu explodeaza. Avand in vedere toate acestea, Chris Redfield cere ajutorul agentului guvernamental Leon S. Kennedy și profesorului Rebecca Chambers de la Institutul de Biotehnologie Alexander pentru a încerca să-l oprească pe Glenn Arias, caruia nu i-a fost de ajuns faptul c-a reusit sa scape de puscarie si planuieste un atac biologic prin raspandirea unui nou virus numit “The Trigger Virus” in Evil Vendetta 2017 Online Subtitrat.

Dar orasul New York este norocos s-o aiba pe Dr. Rebecca Chambers, ce incearca sa gaseasca un medicament. Ea nu se lasa, incearca absolut tot ce stie pentru a salva orasul. Totusi, in timpul cercetartilor…
Laboratorul ei este atacat de unul dintre complicii lui Arias. El crede ca gata, o sa distruga tot si o sa o faca pe Rebecca sa nu poata sa le spuna tuturor rezultatele cercetarilor. Insa planul lui Arias nu reuseste pe de-a-ntregul, deoarece Rebecca este norocoasa si e salvata de Chris. În urma atacului, ei intră în atenția agentului DSO Leon S. Kennedy. E un om bun sau nu? E de partea lor sau nu?

In Resident Evil Vendetta 2017 Online Subtitrat, Arias are de gand sa savarseasca niste fapte reprobabile.  Toti sunt pe urmele lui. Toti incearca sa-l opreasca. Insa…trebuie sa-l gaseasca. Iar acest lucru va fi foarte greu.

Vor reusi sa-l gaseasca pe Arias la timp? Afla, urmarind filmul la noi pe site.