Revolta (2015)

Revolta 2015 Online Subtitrat

Revolta 2015 Online Subtitrat este un super film, pe care trebuie sa-l vezi.

Ce se intampla in a doua parte a seriei Divergent?

Tris si Four devin fugari. Ei trebuie sa aiba grija unul de altul si sa-si asigure spatele. Nu pot avea incredere in nimeni. Uneori, nici macar in ei insisi. Insa, lupta nu poate fi castigata doar de ei doi. Tocmai de aceea, ei trebuie sa isi caute niste aliati. Insa, poti avea incredere in cei ce le ies in cale?

In plus, ei au si o misiune deja stabilita: sa afle ce proteja familia lui Tris asa tare. Pe langa asta, trebuie sa aiba grija. Sa se fereasca de dusmanul care este pe urmele lor. Un dusman care nu se va lasa cu una, cu doua pana cand nu ii va pedepsi. Este vorba despre Lidera Eruditilor, Jeanine Matthews. Ei trebuie sa fua, sa se ascunde intr-un Chicago futurist.

Raman multe intrebari. Insa, ei nu au timp sa le gaseasca raspuns, fiind mult mai ingrijorati in privinta vietilor lor si a celor care vor sa le ia. Asa ca, ei trebuie sa-si infraneze simtirile si sa continua sa fuga. Sa se ascunda. Si, eventual, sa gaseasca alte persoane. Persoane de incredere, cu care sa poata imparta sarcina lor.

Vor reusi Tris si Four sa gaseasca persoane pe care sa se poata baza? Vor reusi sa scape de Lidera Eruditilor, Jeanine Matthews? Afla urmarind Revolta 2015 Online Subtitrat