Rock Paper Dead (2017)

Rock Paper Dead 2017 Online Subtitrat Gratis in Romana
slabeste

Rock Paper Dead Online Subtitrat il are ca personaj principal pe Peter Harris, un criminal in serie cunoscut si sub numele de The Doll Maker. Acesta, dupa ce isi omoara vicitmele, obisnuia sa foloseasca machiaj pentru a le decora fetele in cel mai oribil mod. Peter Harris a stat aproximativ 10 ani in spitalul pentru criminali nebuni, fiind eliberat considerandu-l vindecat. Din nefericire, nimic nu este cum pare, trecutul inca il urmarea si nu putea sa se abtina de la omoruri.

Sunteti fani ai filmelor de groaza?

Daca va plac filmele de groaza, atunci trebuie sa-l puneti si pe acesta pe lista. Nu de alta, dar va veti speria cu siguranta. Si pana la urma, asta e scopul unui film de groaza, nu? Sa te faca sa te sperii atat de tare, pana cand nu mai stii de tine.

Sunt atatea intrebari, care pot ramane fara raspuns…De exemplu…cine este acest raufacator? Infractorul numit The Doll Maker este in libertate. Si tuturor le e frica de el, le e frica de ce le poate face. Pentru ca nu e un simplu cruminal. Pe langa faptele reprobabile pe care le savarseste, el isi lasa si amprenta asupra tuturor victimelor. Nu se lasa pana cand nu le decoreaza fetele intr-un mod propriu si personal. Parca pentru a le arata tuturor ca el e cel care a savarsit crima. El si nu altcineva.

Peter Harris reprezinta un suspect in Rock Paper Dead Online Subtitrat?

Peter Harris nu poate scapa de trecut. Desi eliberat din spitalul de nebuni, el pare a nu se fi insanatosit. Unii spun chiar ca boala i s-a agravat. Si de asemenea, altii afirma c-ar putea reprezenta un adevarat pericol pentru societate. Noi n- sa va mai spunem altceva. Decat ca e un film bun, pe care ar trebui sa-l urmariti. Nu va vom da spoilere. Deci daca vreti sa aflati finalul, uitati-va la Rock Paper Dead Online Subtitrat 

Pentru a va putea face o parere despre cum arata personajele, v-am lasat si un trailer:

Alte filme super tari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *