Roman J Israel Esq (2017)

Roman J Israel Esq 2017 Online Subtitrat

Pentru astazi, va propunem o scurta calatorie in inima Los Angeles-ului. Actiunea din filmul despre care vom vorbi in continuare in acest articol se petrece aici, in orasul unde multi si-au gasit vocatia. A, nu v-am spus? Filmul de astazi este un thriller. In cazul in care nu v-ati dat seama deja sau pur si simplu nu ati citit titlul, astazi vom avea ca subiect de discutie filmul numit Roman J Israel Esq 2017 Online Subtitrat. Stim, numele nu va spune prea multe. Insa, stati linistiti. Pana la finalul articolului, veti stii exact despre ce e vorba si, mai presus de toate, veti stii daca merita sau nu sa va alocati aproape 2 ore sa va uitati la el.

Ce se intampla in Roman J Israel Esq 2017 Online Subtitrat?

Nu vorbim aici de explozii sau de supereroi. Subiectul peliculei il aduce in prim plan pe un om care nu se da in laturi. Stim cu totii ca peste tot gasim coruptie si Los Angeles-ul nu face deosebire. Aici, intr-un prea aglomera

Roman J Israel Esq 2017 Online Subtitrat
Roman J Israel Esq 2017 Online Subtitrat

t sistem de justitie, toti vor sa faca tot ce le sta in putinta pentru a le fi lor bine. Altfel spus, vor sa traga pe turta lor. Insa, in Roman J Israel Esq 2017 Online Subtitrat, exista si o persoana care, din contra, nu vrea acest lucru. Singura doleanta a personajului filmului este sa se faca dreptate, sa iasa adevarul la suprafata.

Roman Israel se gaseste in postura in care e pus in fata unor evenimente greu de digerat. El trebuie sa actioneze si o va face, insa intr-un mod extrem de brutal. Personajul este interpretat de catre Denzel Washington. Pe langa acest nume sonor, il gasim si pe Collin Farewell, ce il joaca pe cel care care ii ofera personajului lui Washington un loc la firma sa de avocatura.

In concluzie, trebuie sa urmariti Roman J Israel Esq 2017 Online Subtitrat. Veti vedea o lupta pentru iesirea la suprafata a adevarului, intreprinsa de niste personaje super.