Rules Don’t Apply (2016)

Rules Don't Apply 2016 Online Subtitrat

Uneori prea multa libertate poate fi fatala. In filmul despre care vrem sa va vorbim astazi, subiectul implica doi indragostiti care isi dau prea multa libertate. Numele filmului este Rules Don’t Apply 2016 Online Subtitrat si este unul pe care suntem de parere ca trebuie sa-l vedeti neaparat. In continuare, va vom da niste detalii despre povestea din cadrul sau. Apoi, spre final, va vom lasa si un trailer de pe YouTube, pentru a vedea cum arata personajele. Daca va vor placea, va veti uita la film. Daca nu, nu. Tocmai de aceea si facem toate aceste lucruri. Sa va puteti decide usor daca trebuie sau nu sa urmariti diverse filme.

Ce se intampla in Rules Don’t Apply 2016 Online Subtitrat?

Dupa cum va spuneam mai sus, libertatea nu e intotdeauna buna. Cel putin, nu in cazul personajelor din acest film. Un cuplu se hotaraste la un moment dat sa-si dea libertate. El ii da ei libertatea si ea ii da lui libertate. Totul pare bine pana acum, insa lucrurile nu stau deloc asa.

Ei poate au la prima vedere incredere unul in altul. Dar altii poate ca tocmai asta asteapta sa-si bage nasul unde nu le fierbe oala. Poate admiratorii celor 2 vor profita si se vor baga in vorba. Nu e nevoie decat de niste cuvinte bine plasate. Si flacara din inima pentru cineva se poate diminua, in timp ce alta, pentru altcineva se aprinde repede si fara intoarcere.

In Rules Don’t Apply 2016 Online Subtitrat, dragostea se poate schimba in oride secunda. Relatia dintre personaje se poate transforma in trecut, daca ei nu sunt atenti. Poate se bazeaza prea mult pe puterea dragostei lor…Vor reusi ei sa ramana impreuna si la final? Sau se vor desparti? Raspunsul la aceste intrebari le puteti afla urmarind filmul. Sa ne spuneti cum vi s-a parut.