Safe House Online Subtitrat

In articolul de astazi, vom vorbi despre Safe House Online Subtitrat. E un film de actiune. Când pronunţi numele Denzel Washington instant îţi aduci aminte de The Taking of Pelham 1 2 3 sau Unstoppable sau Inside Man sau American Gangster. Refuz să cred că este cineva care să nu fi auzit de Denzel Washington sau să nu fi văzut vreun film în care joacă. Ryan Reynolds este încă prea tânăr pentru a fi vreun nume sonor însă mi-a plăcut la nebunie Buried, o peliculă în care el a jucat. Trecând peste prezentările de rigoare dacă nu mă înşel undeva pe la începutul lunii noiembrie 2011 am văzut primul trailer pentru Safe House. Părea un film de acţiune bun, că nu va dezamăgi. Şi nu a făcut-o! Are tot ce-i trebuie unei astfel de pelicule: scene de bătaie, urmăriri, împuşcături, suspans, adrenalină.

Ce se intampla in Safe House Online Subtitrat?

Denzel Washington joacă rolul unui criminal cunoscut în întrega lume. Acesta este prins într-un final de cei de la CIA şi trimis într-o casă pentru a fi ţinut sub supraveghere. În scurt timp, casa este atacată de o echipă de mercenari, dar este salvat de un agent ce se află la începutul carierei sale (Ryan Reynolds). Acum cei doi trebuie să devină aliaţi şi să descopere cine îi vrea morţi şi de ce. Povestea nu pare că este nouă sau în totalitate originală, dar în felul ei este unică. Scenaristul producţiei (David Guggenheim) face o treabă excelentă în a crea o piesă inegalablă.

Cine e Denzel Washington?

Denzel Washington, după cum spuneam şi mai sus, nu are nevoie de prezentare. E câştigător a 2 Oscaruri şi a peste 50 de alte premii. Nu mi-l aduc aminte totuşi să fi interpretat de prea multe ori rolul personajului negativ (un fost agent CIA foarte periculos ce a ucis zeci de colegi de-ai săi), dar face o treabă perfectă. Cred că poate fi comparata cu performanţa din Training Day, pentru care a câştigat un Oscar. Deşi cred că altcineva va lua Oscarul ar fi o dezamăgire ca Denzel Washington să nu primească măcar o nominalizare. Trebuie să recunosc că nu mi l-am imaginat niciodată pe Ryan Reynolds într-o astfel de peliculă. Cu toate acestea, avându-l alături pe Denzel Washington, reuşeşte să facă o treabă excelentă. Chiar şi legătura dintre cei doi, pe tot parcursul filmului este foarte bună.

Safe House Online Subtitrat – concluzii

Safe House este cu siguranţă un film pe care eu îl voi revedea. Nu ştiu dacă neapărat la cinema dar de cel puţin două ori merită revizionat. Chiar dacă la noi a fost doar pe locul doi în box office (spre deosebire de America unde este pe primul loc) cred că mulţi (aici mă refer în special la persoanele de sex feminin) s-au dus la This Means War (în primul rând e o comedie şi în al doilea rând poate pentru că mai toată lumea visează ca cineva să se bată pentru ei). Excluzând toate acestea filmul este foarte bun, actorii joacă extraordinar, coloana sonoră, creată de Ramin Djawadi (Fright Night, Game of Thrones, Breakout Kings, FlashForward, Clash of the Titans, Prison Break) este fabuloasă, cu alte cuvinte are toate ingredinetele necesare pentru o producţie de 9,5.