Sahara (2017)

Sahara 2017 Online Subtitrat

Phew, s-a facut destul de cald, nu-i asa? Atunci inseamna ca e vremea potrivita pentru Sahara 2017 Online Subtitrat.

Ce se intampla in film?

In faimosul desert numit Sahara, exista doua clanuri de serpi. Pe de o parte ,exista serpii verzi, ce traiest la adapostul unei oaze. Acestia sunt atat protejati, cat si venerati de catre populatia aflata in acea zona.

Cea de-a doua categorie de serpi ce se gaseste in Sahara este cea formata din serpii veninosi. Ei sunt nevoiti sa supravietuiasca in nisip, praf si caldura. Pe langa toate acestea pe care trebuie sa le suporte, ei trebuie sa fie si atenti. Pentru ca sunt vanati de de Tuaregi, ce ii ucid. Asadar, nu duc o viata foarte buna in desert.

Povestea filmului Sahara 2017 Online Subtitrat este despre un tanar sarpe veninos pe nume Ajar. El este subiectul glumelor prietenilor sai, pentru ca nu a reusit inca sa se imperecheze. Insa, norocul pare sa-i surada tanarului nevertebrat. El se gaseste cu Eva, de care se indragosteste. Din pacate, iubirea vietii sale este rapita de Tuaregs si Ajar este pus in fata unei situatii dificile. El poate sa se dea batut si sa accepte faptul ca n-o s-o mai vada niciodata pe Eva sau poate sa lupte si sa porneasca in cautarea ei prin Sahara. Evident, el alege a doua varianta si astfel, inmpreuna cu cel mai bun prietel al Evei, Pitt Scorpionul, el porneste prin Sahara. Trebuie sa se grabeasca daca vrea s-o salveze pe Eva.

Intrebarea e…va reusi Ajar sa ajunga la timp? Va putea el sa o salveze pe Eva? Raspunsurile la aceste intrebari le puteti afla urmarind filmul Sahara 2017 Online Subtitrat.

Si nu uitati ca puteti sa ne dati un Like pe pagina de Facebook pentru a putea sa stiti de fiecare data cand postam un film nou.