Sandy Wexler (2017) Film Online Subtitrat

avon.ro

SHARE, daca ti-a placut filmul!

Sandy Wexler 2017 online subtitrat este un film de comedie,  in care actorul principal este popularul Adam Sandler. Il stim cu totii, nu? In fiecare din filmele in care apare, ne rupe cel putin un zambet de pe fata. Uneori, ajungem sa radem in hohote la filmele sale, exemplele in acest sens fiind multe.

Ce se intampla in film?

Dar haideti sa ne intoarcem la filmul de astazi, in care actorul il joaca pe Sandy Wexler. Acesta este un manager plin de fler, ce lucreaza pentru o companie din Los Angeles. Interesant e ca actiunea se desfasoara in Los Angeles-ul anilor 1990, atunci cand lucrile erau diferite. Compania la care lucreaza domnul Wexler reprezinta niste clienti…neobisnuiti. Toti sunt excentrici si toti fac parte din periferia showbiz-ului. Altfel spus, Sandy Wexler este un fel de inger pazitor pentru acesti clienti. El trebuie sa-i pazeaza de rele, sa aiba grija sa stea cuminti si, de ce nu, sa avanseze in cariera. Insa, cand n-ai cu cine sa te intelegi, lucrurile astea sunt greu de facut…

Evident, ii uraste pe toti, cu exceptia celui mai nou client. Sau, am putea spune, cea mai noua clienta. Da, da, ati intuit bine. Wexler se indragosteste de aceasta noua clienta. Numele ei este Courtney Clarke. El o descopera pe aceasta la un parc de distractii. Doamna Clarke este o cantareata faimoasa, asadar, plina de pretendenti.

Peste 10 ani, Sandy Wexler si Courtney Clarke devin protagonistii unei povesti de dragoste nebuna. Ei nu sunt genul de indragostiti normali. Pentru ei, fiecare zi e o noua aventura. Dar, data fiind si natura lui Wexler, lucrurile vor fi greu de stapanit. El are parte de multe propuneri, pe care trebuie sa le evite, ca sa-si mentina relatia vie.

Va reusi? Va putea sa-si tina langa el femeia visurilor sale?

Afla, urmarind Sandy Wexler 2017 online subtitrat la noi pe site.share facebook
evomag.ro
Detalii film
Sandy Wexler (2017)

Genul: Comedie

Nota IMDB: 4

Regizor: Steven Brill

Actori: Adam Sandler, Kevin James, Rob Schneider

Comentarii Doresti sa adaugi un comentariu despre acest film?