Security (2017)

Security 2017 Online Subtitrat

Security 2017 Online Subtitrat este un film de actiune pe care nu trebuie sa-l ratezi sub nicio forma! Personajul principal este interpretat de Antonio Banderas, un actor cu priza la public. Succesul filmului este garantat.

Povestea filmului Security 2017 Online Subtitrat

Un fost membru al fortelor speciale pe nume Eddie Deacon are probleme cu banii. Saracul a ajuns sa traiasca de pe o zi pe alta. Din nevoie, accepta un post de paznic intr-un mall. Acest mall se afla intr-o zona rau famata a orasului. Din pacate, n-are parte de o prima zi de lucru normala, sa se poata obisnui.

In Security 2017 Online Subtitrat, noul paznic al mall-ului, Eddie Deacon salveaza o fata care abia a reusit sa scape dintr-o masina de politie deturnata. Totul a fost premeditat de catre un psihopat ce vrea cu tot dinadinsul s-o faca pe fata sa taca pentru totdeauna. De ce? Ei bine fata este un martor ce poate depune marturie si psihopatul nu vrea ca asta sa se intample.

Astfel, Eddie Deacon este pus in fata unei situatii grele: sa se bage in toata treaba asta s-o salveze pe fata sau pur si simplu s-o ignore si sa-si vada de treaba? Daca e s-o ajute pe fata, va reusi el sa tina piept atat  psihopatului, cat si acolitilor sai? Afla raspunsurile la aceste intrebari urmarind filmul Security 2017 Online Subtitrat.

Totul depinde de decizia lui Eddie Deacon. Fata pare draguta, deci va sta putin sa cantareasca situatia. Si va trebui sa-si puna si mintea la contributie, daca va vrea sa iasa cu bine din toata povestea asta.  sa-si faca un plan bine pus la punct ca sa le demonstreze psihopatului si acolitilor sai ca nu e bine sa se puna cu el.

Apasa pe butonul de Play. Ti-a placut filmul? I-ai apreciat prestatia lui Antonio Banderas si a celorlalti actori? Atunci da un SHARE.