Sherlock Holmes A Game of Shadows Online Subtitrat

Sherlock Holmes A Game of Shadows Online Subtitrat e filmul despre care vom vorbi astazi. Reprezinta cel de-al doilea film din seria cu popularul detectiv, interpretat de Robert Downey Junior.

Al 2-lea film cu Sherlock Holmes

Când zici Sherlock Holmes te gândeşti cu siguranţă la briliantul detectiv căruia niciun detaliu nu-i scapă, de care orice criminal cu o fărâmă de creier se teme. De asemenea, te mai gândeşti şi la filmul din 2009, în regia lui Guy Ritchie, o producţie care personal m-a încântat. Astfel am decis că nu pot rata continuarea acelui film şi am mers la cinema să văd Sherlock Holmes: A Game of Shadows. Cu siguranţă nu este la fel e bun ca primul (ca mai toate continuările, trebuie să fie diferit de primul dar în acelaşi timp la fel ca primul), dar pe mine unul m-a mulţumit.

Sherlock Holmes – cel mai popular detectiv particular

Sherlock Holmes a fost mereu cel mai deștept om din cameră…până acum. Și-a făcut apariția un nou răufăcător pe nume Professor Moriarty iar acesta nu doar egalează inteligența lui Holmes, spiritul său răufăcător alături de o lipsă crasă de conștiință, ci îi poate oferi şi un avans generos față de cunoscutul detectiv. Despre povestea nu vreau sa spun mai nimic pentru a nu vă dezvălui acţiunea însă mi s-a părut cam aglomerată. Începutul filmului cel puţin a fost destul de greu de digerat, reuşind să mă bulverseze total. Cu toate acestea când ajungi să pui lucrurile cap la cap şi să devii implicat în acţiune nu are cum să nu-ţi placă.

Distributia filmului Sherlock Holmes A Game of Shadows Online Subtitrat

Din punct de vedere al distribuţiei din Sherlock Holmes A Game of Shadows Online Subtitrat nu am decât cuvinte de laudă. Robert Downey Jr. îl interpretează foarte bine pe Sherlock Holmes, ca şi în prima producţie, reuşind să conducă acţiunea filmului. Jude Law joacă adminarabil în rolul Dr. John Watson, bunul prieten şi partener al lui Holmes. Totuşi am simţit că personajul a fost cumva diferit faţă de cel din primul film, mai apropiat de o clonă de-a lui Sherlock decât de un individ unic. Jared Harris este perfect pentru rolul răufăcătorului, profesorul James Moriarty, reuşind să transmită isteţimea caracterului, geniul.

După cum am zis şi mai sus pe mine unul m-a mulţumit. Nu mi-a părut rău că l-am văzut la cinema, chiar dacă nu s-a ridicat la nivelul primului Sherlock Holmes. Regizorului însă îi reproşez faptul că a aglomerat prea mult acţiunea, povestea, totul, dar îl şi laud (finalul este de-a dreptul fabulos). Totusi, daca nu aveti alte filme mai bune, uitati-va la Sherlock Holmes A Game of Shadows Online Subtitrat.