Small Crimes (2017)

Small Crimes 2017 Online Subtitrat in Romana

Salut! Azi va propunem un super film, numai bun de vizionat. Este vorba despre Small Crimes 2017 Online Subtitrat in Romana.

 

Ce se intampla in film?

Actiunea filmului il urmareste pe Joe Denton, un politist ce si-a distrus cariera in urma unei crime. Domnul Denton este acuzat ca l-ar fi ucis pe procurorul general si aruncat in spatele gratiilor. Dupa un timp in care a avut timp sa se gandeasca la fapta sa, Joe Denton este pus in libertate.

Bucuros, acesta se gandeste ca poate s-o ia de la capat. Vrea neaparat sa-si schimbe viata in bine. Problema e ca lucrurile nu sunt atat de usoare, iar el nu gaseste iertare. Ajuns in orasul sau natal, afla ca niciun apropiat nu mai vrea sa auda de el. Parintii sunt dezamagiti total de el si de fapta sa. Ei sunt de parere ca le aduce numai rusine in casa, fapt pentru care nu-l mai primesc in viata lor. Sotia il paraseste. Si acesta este nu este ultimul ghinion al fostului politist.

El este angrenat intr-o situatie complicata. Un foc de arme intre un serif corupt si un mafiot ce stie prea multe il pune la mijloc si pe Joe Denton. Situatia devine tensionata…Lupta este pe viata si pe moarte, iar cei doi inamici nu vor sa ierte pe nimeni. Si, de asemenea, nu vor sa lase urme. Nu vor sa lase in viata martori ai faptelor sale, care ar putea sa-i dea de gol. Insa, unde este plasat domnul Denton in toata aceasta treaba? Are vreo legatura cu vreunul din ei sau nu?

Va scapa Joe Denton de toate aceste probleme? Va supravietui? Il vor ierta toate persoanele dragi sau va fi nevoit sa raman singur pana la sfarsitul zilelor? Afla urmarind Small Crimes 2017 Online Subtitrat in Romana la noi pe site.