Smallfoot 2018

Smallfoot 2018 Online Subtitrat

Smallfoot 2018 Online Subtitrat este un fel de reinterpretare. Probabil titlul va suna putin cunoscut, nu-i asa? Daca da, inseamna c-ati auzit de celebrul Bigfoot, uriasul zapezilor. Stiti ca s-au scris tot felul de legende legate de Bigfoot. Unii spun ca exista, altii ca e doar o iluzie. Adevarul adevarat se pare ca inca nu poate fi aflat.

Ce se intampla in Smallfoot 2018 Online Subtitrat?

Bigfoot este o legenda. Diverse personaje de-a lungul timpului s-au avantat sa-l gaseasca, insa fara suces. In acest film, lucrurile se inverseaza. Personajul principal nu este un om ce incearca sa-l gaseasca pe Bigfoot. Nu, lucrurile stau invers. Personaj principal este un Bigfoot care tot aude legende cum ca ar exista niste creaturi numite oameni. Si devine din ce in ce mai curios legat de acest subiect, fapt pentru care vrea sa afle daca ei exista sau e doar o legenda.

Perspectiva inversa in Smallfoot 2018 Online Subtitrat

Dupa cum va spuneam si mai devreme, perspectiva filmului este cu totul si cu totul diferita. Legenda insasi cauta acum fiintele despre care noi stim sigur ca exista. Bineinteles, asta in lumea reala. In film, se pare ca exista omului nu e sigura pentru triburile de Bigfoot. A, apropo…stiati ca Bigfoot se mai numeste si Yeti?

Sa nu uitam: aceasta este o animatie. Subiectul va fi abordat intr-un fel hazliu, ce va va face sa va destindeti cu siguranta. Efectele prezente de-a lungul peliculei vor avea rolul de a va fascina si de a va introduce in poveste rapid.

Va lasam si un trailer pentru Smallfoot 2018 Online Subtitrat. Daca alegeti sa va uitati la el, sa nu uitati sa ne spuneti in sectiunea de comentarii cum vi s-a parut. A, si daca vreti sa fiti la curent cu ce mai scriem, va invitam sa ne dati un Like pe Facebook.