Solo A Star Wars Story (2018)

Solo A Star Wars Story 2018 Online Subtitrat

Astazi vom vorbi despre un film SF pe care toata lumea il asteapta. Nu se poate sa nu fi auzit macar de franciza din care face parte. E vorba de Solo A Star Wars Story 2018 Online Subtitrat si despre el vom vorbi in cele ce urmeaza. Va vom spune pe scurt despre ce este vorba. Dupa aceea, va vom lasa si un trailer al filmului.

Toate acestea, pentru ca voi sa va puteti face o parere. Stiti sentimentul acela cand, sunteti pe la jumatatea unui film care nu va place absolut deloc? Normal, toti am fost acolo. Doar ca suntem siguri ca voi ati continuat filmele respective. Chiar daca nu v-au placut deloc. Ati mai stat acolo sa va uitati. Si asta, doar pentru c-ati pierdut deja timp incepand sa va uitati la filmul respectiv. Noi, tocmai asta vrem sa va ajutam sa nu faceti. Sa nu va pierdeti timp cu un film pe care s-ar putea sa-l regretati. Asadar, noi va vom spune tot ce se stie despre filme si eventual va vom da si un trailer. Astfel, veti stii din start daca vreti sau nu sa va uitati. Dar, haideti ca ne-am lungit. Sa ne intoarcem la filmul despre ca vrem sa vorbim astazi.

Ce se intampla in Solo A Star Wars Story 2018 Online Subtitrat?

Povestea il are in prim plan pe Han Solo. iar actiunea din pelicula are loc cu mult inainte de inceperea propriu-zisa a francizei Star Wars. Da, ati ghicit: e vorba de un prequel. In timpul unei razii intr-o lume dubioasa, unde salasluiesc infractori de toate tepele, Han Solo are parte de o aventura cum n-a mai avut niciodata.

Intalnirile de gradul 0 au loc la tot pasul pe parcursul filmului. Solo se intalneste cu mai multe caractere cu care sau impotriva carora va lupta mai tarziu, in franciza Star Wars. In Solo A Star Wars Story 2018 Online Subtitrat, Han Solo isi intalneste viitorul copilot. Stiti cine este? Nu? Atunci va spunem noi. E vorba de Chewbacca. Popularul personaj apare in acest prequel, iar spectatorii vor putea sa vada povestea intalnirii celor doua personaje.

Han Solo si Lando Calrissian

Pe parcursul filmului, Han Solo il intalneste pe Lando Calrissian, un personaj popular. Tinem sa va reamintim ca aceasta intalnire are loc cu mult timp inainte de toate povestile din Rebeliune, astfel ca relatiile dintre cei doi nu vor fi la fel.

Care este povestea adevarata a intalnirii lui Han Solo cu Chewbacca? Dar a intalnirii lui Han Solo cu Lando Calrissian? Se vor intelege de la bun inceput si vor deveni rapid o echipa? Sau vor trebui sa treaca prin niste conflicte? Intrebarile sunt puse, iar raspunsurile nu pot aparea decat daca va uitati la Solo A Star Wars Story 2018 Online Subtitrat.

Solo A Star Wars Story 2018 Online Subtitrat – un film de vazut?

Suntem de parere ca e un film pe care trebuie sa-l vezi. Daca sunteti fani Star Wars, atunci nu mai trebuie sa spunem ca nu exista scuza sa nu-l vedeti. Ar fi pacat. Insa, daca sunteti noi, faptul ca e un prequel ar trebui sa va ajute. Iata si un trailer: