Spune-mi cum vrei (2017)

Spune-mi cum vrei 2017 Online Subtitrat

In cadrul articolului de astazi, avem placerea sa va prezentam un film in care atat drama, cat si iubirea se contopesc. Si se contopesc intr-un mod atat de interesant, incat nu veti putea sa va dezlipiti de ecran pe parcursul  celor peste 2 ore. In caz ca nu v-ati dat deja seama, numele filmului este Spune-mi cum vrei 2017 Online Subtitrat si despre subiectul sau vom vorbi in cele ce urmeaza. Sunteti pregatiti?

Ce se intampla in Spune-mi cum vrei 2017 Online Subtitrat?

Spune-mi cum vrei 2017 Online Subtitrat
Spune-mi cum vrei 2017 Online Subtitrat

V-am spus mai sus: drama si iubire. Asta, pe scurt. Situatia personajelor e putin mai incalcita. Actiunea se desfasoara in trecut, mai exact in anul 1983. Fiul unui profesor american se indragosteste subit de unul dintre studentii sai. Acesta vine in familie si practic locuieste cu ei in casa din nordul Italiei. Cei doi se vor indragosti si se vor iubi cat de mult vor putea.

In Spune-mi cum vrei 2017 Online Subtitrat coup de foudre-ul este la el acasa. De la prima privire, baiatul, fiul profesorului se indragosteste. De cum il vede pe student ce va deveni ceva mai mult pentru fiecare din membrii familiei, baiatului ii apar fluturi in stomac. Si cum n-are niciun fel de insecticid prin preajma, el se lasa prada valului de iubire.

Personajul principal masculin din film este necopt, avand frageda varsta de 17 ani. Numele sau este Elio si va avea parte de una dintre cele mai frumoase veri din viata sa. Una fara limite, dar si fara prejudecati.

 

Relatia personajelor din Spune-mi cum vrei 2017 Online

Dupa cum v-ati dat seama, personajele principale din film sunt cei doi baieti: fiul profesorului si studentul acestuia. Ei se vad si ince sa se iubeasca. Pentru ei, vara va fi plina de suspans. Plina de lectura si mhuzica. Insa, mai presus de toate, va fi plina de iubire.

Insa, ramane de vazut cum vor ramane lucrurile intre cei doi. Parintii vor fi de acord sa-si lase fiul sa se iubeasca cu un Spune-mi cum vrei 2017 Online Subtitrat. Daca v-a placut, nu uitati sa ne spuneti.