Submission (2018)

Submission 2018 Online Subtitrat

Daca sunteti indragostiti sau vreti sa aflati cum e sa sa fii indragostit, urmariti Submission 2018 Online Subtitrat. In cadrul acestui film, putem sa vedem o poveste de dragoste putin nebisnuita. Un fel de dragoste care nu tine cont de constrangerile sociale. In cele ce urmeaza va vom spune cateva cuvinte despre actiunea filmului. Apoi, va dam si un trailer, sa vedeti si cum arata personajele. Dupa, voi decideti daca veti urmari filmul sau nu.

Care e povestea din Submission 2018 Online Subtitrat?

La inceput, totul e la fel. Sau, asemanator cu alte povesti de dragoste. Un el si o ea se vad si se plac. Incep usor usor,cu pasi mici. Totul parca e pe un trend ascendent, pana intr-un anumit punct. Dupa acel punct, tot o ia pe o panta descendenta, de unde nu mai exista intoarcere. In filmul de astazi, Submission 2018 Online Subtitrat, un profesor universitar da extemporal. Dar nu, nu in institutia unde preda, ci in viata lui personala. Trebuie sa treaca testul iubirii. El se indragosteste de o studenta care e ca nimeni alta. Ea il vrajeste si astfel, cei doi pornesc intr-o poveste de dragoste interesanta.

La prima vedere, nimic nu e neobisnuit. El e un el, ea e o ea, deci e normal ca ei sa se iubeasca. Totusi…uitam un amanunt: diferenta de varsta. Desi n-ar trebui sa fie un lucru care sa le stea in cale, relatia lor se poate narui intr-o secunda. Si totul din cauza acestei diferente de varsta.

In Submission 2018 Online Subtitrat, incertitudinile incep sa distruga dragostea profesorului si a studentei sale. Usor usor, ei se indeparteaza. Si fara sa-si dea seama, redevin niste straini. Insa, cum se va termina povestea lor de dragoste? Nu puteti afla decat intr-un singur fel: urmarind filmul. Daca v-a placut, nu uitati sa ne spuneti in comentarii.