Survivors Guide to Prison (2018)

Survivors Guide to Prison 2018 Online Subtitrat

Una dintre cele mai nasoale situatii in care te poti afla e aceea in care afli ca trebuie sa te duci la inchisoare. Dupa ce auzi asta, nu-ti mai vine sa faci absolut nimic, pentru ca stii ca viata ta se schimba la 180 de grade. Un subiect din asta avem astazi in Survivors Guide to Prison 2018 Online Subtitrat. Pentru a va piutea face o parere daca ar trebui sau nu sa va uitati la acest film, cititi acest articol. In el veti afla pe scurt lucrurile de interes si la final veti vedea si un trailer. Toate acesta ar trebui sa va ajute sa luati o decizie.

Ce se intampla in Survivors Guide to Prison 2018 Online Subtitrat?

Dupa cum o spune si titlul, filmul se vrea a fi un adevarat ghid pentru timpul petrecut in inchisoare. In el apar Bruce Lisker si Reggie Cole, doi barbati care au petrecut ani de zile in inchisoare. Problema nu e ca au petrecut acest ani in spatele gratiilor, ci faptul ca au facut-o fara a fi vinovati de crimele care li s-au pus in brate. Se stie ca in US, poti ajunge la inchisoare foarte usor. Pe parcursul peliculei, spectatorii sunt invatati cum s-ar putea reduce stresul, violenta si tot ceea ce presupune sederea in puscarie. Si pana una alta, cum s-ar putea iesi de acolo in viata. Pentru ca nu e usor sa stai izolat cu atatea persoane care nu se stie daca mai au sau nu suflet. Unele dintre acesti indivizi te pot omori doar din simpla placere, negandindu-se la reprercursiuni.

Sunteti curiosi care este concluzia filmului Survivors Guide to Prison 2018 Online Subtitrat? Atunci trebuie sa va uitati la el. Noi nu va vom spune si alte lucruri, sa nu va stricam surpriza de a afla singuri. Iata si un trailer: