Take Me (2017)

Take Me 2017 Online Subtitrat

Astazi va invitam sa vizionati un super film: Take Me 2017 Online Subtitrat. Pregatiti-va gustarele si apasati Play, lasandu-va in voia povestii si a personajelor.

Ce se intampla in Take Me 2017 Online Subtitrat?

Filmul il are in prim plan pe Ray Moody, un antreprenor destul de flegmatic. El face orice ii sta in putinta pentru a-si pastra afacerea pe linia de plutire. Kidnap Solutions LLC, firma domnului Moody, este, dupa cum o spune si numele o firma specializata in rapiri, care ofera terapii alternative clientilor sai.

Ray Moody este abordat de un personaj misterios, ce vrea sa-i devina client. Daca poate la inceput Ray nu vrea sa colaboreze, atunci cand acest barbat plin de secrete ii propune o suma importanta de bani pentru a-l ajuta, el nu mai sta pe ganduri. Accepta instant propunerea de a-l ajuta.

Tinta pe care personajul misterios i-o propune lui Ray Moody in Take Me 2017 Online Subtitrat este nimeni alta decat Anna St. Blair, o consultanta in afaceri. Daca stai sa te uiti la ea, crezi ca ai in fata o femeie inocenta. Asta este presupunerea generala a tuturor. Insa, in rapirea sa, Ray Moody va afla lucruri nestiute despre consultanta in afaceri.Va afla ca inocenta nu e deloc asa cum vrea sa para.

Secretele se acumuleaza, apar si sentimentele, dar atunci cand banii sunt in joc, cine triumfa? Va reusi Ray Moody sa-si dupa la bun sfarsit misiunea de rapire a Annei St. Blair? I-o va aduce clientului misterios ce i-a oferit o caruta de bani sau se va atasa de ea?

Afla raspunsurile la toate aceste intrebari urmarind Take Me 2017 Online Subtitrat la noi pe site. Si dupa ce va uitati la film, putreti sa dati si un share pe retelele sociale, sa-l vada si prietenii dumneavoastra.

Va multumim ca ne-ati ales sa vizionati acest film!