Teen Titans The Judas Contract (2017)

Teen Titans The Judas Contract 2017 Online Subtitrat

Ii stiti pe tinerii titani, nu? Ei bine, de data aceasta, ei au parte de o noua aventura in Teen Titans The Judas Contract 2017 Online Subtitrat.

Ce se intampla in Teen Titans The Judas Contract 2017 Online Subtitrat?

Desi impreuna formeaza o echipa imbatabila, asta nu inseamna ca tinerii titani nu mai au nevoie si de putin ajutor, din cand in cand. Tocmai de aceea, ei accepta ajutorul lui Dick Grayson, pentru a putea face fata unei provocari mari. O provocare mai mare decat tot ce au infruntat pana acum.

Brother Blood este seful unui cult terorist ce detine o masinarie ce poate absorbi super puteri. Astfel, ei doresc sa ii prinda pe titani si sa le fure ideile. Inainte de a pune acest plan in aplicare, masinaria a fost testata pe Jericho, impuscat dupa aceea de asistenta lui, Mother Mayhem. Pentru a-i aduce sa-si poata pune in aplicare planul, Blood il angajeaza pe Deathstroke. Din fericire pentru el si din nefericire pentru titani, Deathstroke accepta misiunea. Si face asta nu numai pentru banii primiti, ci si pentru ca vrea sa se razbune pe Damian Wayne.

Tinerii titani trebuie sa fie pe faza si sa-si apare spatele unul altuia! Mercenarul ales de Brother Blood nu este un simplu amator, nu se joaca si nu pierde timpul in misiunea lui de a-i aduce in fata masinariei ce urmeaza sa le fure puterile.

Astfel, eroii nostri se regasesc in fata unui obstacol greu de invins. Un adversar puternic ce le vrea raul. Trebuie sa aiba grija si sa isi foloseasca puterile impreuna pentru a avea pana si cea mai mica sansa de reusita. Vor reusi ei sa se apere si sa-si pastreze puterile? Sau si le vor pierde, ramanand niste simple persoane, ce abia se pot apara pe ele insele? Il vor invinge pe Deathstroke? Afla urmarind Teen Titans The Judas Contract 2017 Online Subtitrat.