Teen Wolf Sezonul 6 Episodul 11 Online Subtitrat

In sfarsit! Toti fanii serialului au asteptat cu sufletul la gura Teen Wolf Sezonul 6 Episodul 11 Online Subtitrat. Pentru cei ce nu stiu, toate episoadele de la 11 pana la 20 practic reprezinta un nou sezon. Insa, ele totusi fac parte tot din sezonul 6. Pentru a putea fi deosebite intre ele, sezoanele poarta o litera distincta. Episoadele 1-10 au facut parte din sezonul 6A, in timp ce episoadele 11-20 fac parte din sezonul 6B.

Asa, revenind la episodul nostru, nu va putem spune decat ca se vede efortul depus de toti din echipa de productie, distributie si pana una alta toti implicati in serialul “Teen Wolf” pentru a face din ultimul sezon un succes.

Ce se intampla in Teen Wolf Sezonul 6 Episodul 11 Online Subtitrat?

Fiind primul episod din sezon, nu trebuie sa ne asteptam la prea multe lucruri. Ne sunt reintroduse personajele dragi si ni se aduce la cunostiinta faptul ca nici de data aceasta ele nu sunt lasate in pace, trebuind sa lupte impotriva unei noi amenintari ce apare de nicaieri si vrea sa distruga Beacon Hills.

Scott McCall nu mai e un simplu baiat de liceu, ci un adevarat absolvent, de acum incolo el dorind sa-si continue studiile. La fel si prietenii lui supranaturali. Insa, vor putea ei sa faca acest lucru? Se pare ca nu, deoarece in Teen Wolf Sezonul 6 Episodul 11 Online Subtitrat apare un dusman foarte puternic, alaturi de o noua gasca de vanatori. Asadar, doua ameninantari pentru Beacon Hills, de care Scott si haita sa trebuie sa se ocupe in timp util.  Gerard pare sa site niste lucruri…

Vin ajutoarele?

Posibil sa fie nevoie de ajutoare, pentru a distruge inamicul din acest sezon…Insa, din fericire, Scott, Malia, Lydia, Liam, Mason si Stiles vor avea parte de el. Auzind ca prietenii lui au nevoie de el, Stiles isi lasa activitatea desfasurata in cadrul FBI pe care a inceput-o la finalul sezonului trecut. Se intorc niste vechi prieteni, printre care Derek, unul dintre gemeni, Jackson. Inca nu stim fiecare pe undeva a fost si, mai ales, cum se intorc pe micul ecran.

Personajele din sezoanele anterioare revin

Legat de Derek, stim ca a plecat la finalul sezonului 4, teoretic pentru a o vana pe Kate Argent. De atunci nu s-a mai auzit nimic de el. Toti l-am vrut inapoi si se pare ca dorintele ne-au fost ascultate. in trailer-ul pentru ultimul sezon, Stiles apare cu Derek in masina. Pe undeva, fanii serialului se asteptau ca actorul ce il joaca pe Derek Hale sa revina. Insa, la Jackson nu se astepta nimeni sa revina in ultimul sezon.

Jackson a plecat la finalul sezonului 2. Daca va reamintiti, intreg sezonul 2 i-a fost dedicat. El a fost muscat de Derek, insa nedevenind varcolac, asa cum s-a intamplat in cazul lui Scott. El a fost muscat de Peter Hale. In schimb, el a devenit Kanima, o creatura foarte puternica pe care cu greu a putut fi doborata. La finalul sezonului 2, Jackson pare sa se transforme intr-un varcolac cu ochii albastri. Din pacate, n-am putut vedea de ce este el in stare in aceasta forma, pentru ca actorul n-a mai fost de acord sa joace si in urmatorul sezon. Suntem curiosi daca el va reveni cu puteri de varcolac sau daca, cumva, puterile de Kanima i-au revenind, facand din el un aliat diferit fata de toti ceilalti.

Ethan este unul dintre gemenii care, in sezonul 3A au fost o amenintare pentru haita lui Scott McCall. Pana la urma, ei si-au revenit si au ajuns de partea lui Scott, insa unul din ei a avut un final tragic. Neputand suportand pierderea fratelui sau, Ethan a plecat, insa se pare ca a revenit in noul sezon, alaturi de Jackson. Suntem curiosi daca intoarcerea va avea loc in Teen Wolf Sezonul 6 Episodul 11 Online Subtitrat sau intr-unul din ultimele episoade.

E de ajuns?

Pana si asa, lupta nu va fi usoara si ei vor trebui sa demonstreze inca odata ca sunt in stare sa isi apere orasul. Totul depinde de True Alpha-ul, Scott si de haita sa. Urmariti inceputul luptei in Teen Wolf Sezonul 6 Episodul 11 Online Subtitrat.

Si Peter se intoarce. Sa speram ca de data aceasta nu le va face probleme celor din haita, ci ca ii va ajuta. Deucalion revine si el, de parte binelui. Alpha-ul orb ii va ajuta pe toti sa distruga raul ce ameninta sa inghita Beacon Hills. sau cel putin, asta speram.

De asemenea, Theo incearca sa se revanseze si sa le demonstreze tutror ca nu mai e cel ce a fost si ca poate fi un membru de incredere al haitei.

Prietenii se intorc, dar oare se intorc si inamicii?

Bun. Am aflat ca niste vechi prieteni se intorc in Beacon Hills. Insa, ei nu sunt singurii…Se pare ca were-jaguar-ul Kate Argent a revenit si nu e singura. In trailer se pot vedea secvente ce dau de banuit ca si alti supranaturali cu care haita lui Scott McCall s-a luptat in trecut, se vor intoarce sa le dea de lucru.

Alti inamici

In trailer, prietenii lui Scott sunt fugariti de un grup de vanatori. Sa faca ei parte din familia Argent sau sa fie niste vanatori cu totul noi, care nu stiu ca haita lui Scott e diferita prin faptul ca nu sunt niste creaturi fara simt, care vor sa faca doar rau? Par a fi foarte periculosi, deoarece atunci cand Argent il intreaba pe tatal sau, Gerard, ce ar putea sa-i spuna lui Scott, ce sfat i-ar putea da, ii raspunde simplu. “Ii spui sa fuga!” e singurul sfat pe care i-l poate da batranul, de unde deducem ca nu sunt sanse de reusita pentru haita.

Tot in trailer, vedem ca Parris isi pierde statutul de singurul Hell Hound din Beacon Hills. Un alt specimen scapa din Eichen House si nu stim daca va fi un aliat sau un inamic.

Si ce e cu creatura aia infricoasatoare cu ochi vineti? Pare a fi un fel de paianjen uman. Il vom vedea oare inca din Teen Wolf Sezonul 6 Episodul 11 Online Subtitrat sau va aparea tarziu in sezon?

Sunteti bucurosi ca a revenit serialul vostru preferat cu varcolaci si ca il puteti urmari pe site-ul nostru? Sunteti bucurosi ca multe dintre personaje s-au intors pentru ultimul sezon al serialului? Atunci apasati pe SHARE sa stie toata lumea.