Teen Wolf Sezonul 6 Episodul 12

Dupa inceputul de sezon 6B in forta, serialul cu varcolaci la care toata lumea se uita, revine cu un nou episod. Este vorba despre Teen Wolf Sezonul 6 Episodul 12 Online Subtitrat. Sunteti pregatiti de noi aventuri?

Lucrurile se complica in Teen Wolf Sezonul 6 Episodul 12 Online Subtitrat

In primul episod al sezonului 6B, ne-am intors in Beacon Hills, unde eroii nostri se pregatesc de plecare. Multi dintre ei vor sa plece la facultate, insa nu sunt lasati de intamplarile ce au loc. Apar niste lucruri bizare si dusmani noi. Un hellhound nou e in oras, facand astfel sa-i dispara lui Parish titulatura de “unic Hellhound din Beacon Hills”. Nimeni nu stie ce vrea acesta. Insa, e foarte puternic, si spre binele loc, eroii nostri spera ca el sa fie de partea lor.

In Teen Wolf Sezonul 6 Episodul 12 Online Subtitrat, eroii nostri trebuie sa se decida bine: sa lase Beacon Hills in mana noilor amenintari supranaturale care se anunta sau sa ramana sa ajute? Daca raman, asta inseamna sa-si amne intrarea la facultate si poate asta inseamna ca nu vor mai putea intra acolo unde isi doresc, asadar sunt destule lucruri de pus in balanta.

Daca va aduceti bine aminte, primul episod s-a terminat cu scena in care Stiles afla ca Derek este cautat pentru crima in serie. Dar, dupa cate ne aducem aminte, Derek  nu e un ucigas. In episodul 2, incepem usor usor sa aflam care e povestea din spatele urmaririi lui. Stiles trebuie sa vada cum face sa poata scapa de orele de la FBI, fara sa fie exmatriculat. Un lucru greu, insa sigur preferatul tuturor se va descurca. In universul Teen Wolf, totul e posibil.

Supranaturalii care ameninta Beacon Hills se apropie si lupta pentru supravietuire se anuna grea. Vor putea eroii nostri sa-si faca fata? Aflati in Teen Wolf Sezonul 6 Episodul 12 Online Subtitrat.