Tehran Taboo (2018)

Tehran Taboo 2018 Online Subtitrat

De data aceasta va prezentam Tehran Taboo 2018 Online Subtitrat, o super animatie pe care trebuie sa o vezi. Subiectul pe care-l abordeaza este unul serios. Asa ca daca va ganditi ca daca e animatie, e ceva pentru copii, va inselati. In urmatoarele randuri va vom spune pe scurt despre ce este vorba. Dupa aceasta, va vom lasa si un trailer. Vom face acestea pentru a va ajuta sa va faceti o parere inainte de a decide daca il veti vedea sau nu. Fara alte adaugiri, haideti sa ii dam bataie.

Ce se intampla in Tehran Taboo 2018 Online Subtitrat?

Dupa cum v-am spus mai sus, simplul fapt ca este un film de animatie nu inseamna ca si subiectul pe care il abordeaza este unul light. Nu, nici pe departe. Pe parcursul filmului, nevom intalni cu personaje care sunt in cautarea a ceva ce noi insine cautam tot timpul: libertate si fericire. Toata aceasta cautare se desfasoara pe un teritoriu greu. Un teritoriu unde aceste doua lucruri sunt si mai greu de obitnut decat in restul lumii. E vorba de un loc din Iran, numit Teheran. Aici, lucrurile sunt dure. Nu toti au dreptul la libertate.

In Tehran Taboo 2018 Online Subtitrat, personajele vor face totul pentru a putea simti libertatea. Sunt patru tineri care vor sa fie liberi. Vor sa fie ei insisi. Si vor sa iubeasca. Insa intreg statul e impotriva lor.  Stim cu totii cat de rigide sunt regulile din statul islamic. Si ei o stiu, insa tot incearca sa le indure si sa se fereasca de ele. Nu vor sa se uite in urma. Tot ceea ce vor e sa-si traiasca viata unul alaturi de celalalt. Sa simta libertatea, fericire si de ce nu…iubirea pe care si-o poarta unul altuia. Daca si cum vor reusi sa faca acest lucru puteti afla urmarind filmul. Trailerul este aici: