Terminator Geneza (2015)

Terminator Geneza Online Subitrat in Romana la calitate HD

Arnold Schwarzenegger se intoarce in Terminator Geneza 2015 Online Subtitrat in Romana. Fanii asteptau de foarte mult timp o continuare a acestei serii. Va dati seama ce bucurosi au fost cand au aflat ca va aparea acest film. Si, pe buna dreptate. Este un film bun, ce merita vizionat.

Ce se intampla in film?

Un robot T-800 este trimis inapoi in timp pentru a o omori pe Sarah Connor. Din fericire, un voluntar se ofera sa o salveze pe aceasta. Numele voluntarului este Kyle Reese. In acelasi timp, Kyle trebuie sa se asigura ca fiul sau este in siguranta. Numai ca se produce un lucru neasteptat. O fractura temporala distruge continuitatea si astfel face ca evenimentele sa nu se mai petreaca in ordinea normala. Unele evenimente nici macar nu se mai intampla. Asta, pentru ca domnul reese ajunge intr-o versiune alternativa a trecutului sau. Si tocmai de aceea, ii este greu sa se orienteze. Este intampinat de foarte multi care ii vor raul.

Astfel, el trebuie sa fie foarte atent la fiecare pas. Trebuie sa lupte pentru a supravietui. Norocul lui il reprezinta faptul ca nu este singur. Reuseste sa-si gaseasca niste aliati de nadejde, ce il vor ajuta nespus de mult. Printre acestia se afla si un personaj Gardianul. Ajutat fiind, Kyle Reese trebuie sa invinga trecutul pentru a salva viitorul. O misiune foarte grea, insa pe care Kyle trebuie sa o duca la bun sfarsit.

Insa, uneori dusmanul se poate a fie mult mai puternic decat tine. Ce faci atunci cand sansele tale par sa fie aproape 0? Pe ce te bazezi? Trebuie sa lupti si sa lupti, fara sa obosesti. Daca esti lent, nu supravietuiesti. Kyle trebuie sa se uite de doua ori in jur, sa aiba grija la cine se apropie de el si sa fie destul de rapid pentru a fi supravietuitor.

Daca va reusi sau nu sa-si duca misiunea la bun sfarsit puteti afla urmarind Terminator Geneza 2015 Online Subtitrat in Romana la noi pe site.