The Bad Batch (2017)

The Bad Batch 2017 Online Subtitrat

Astazi va propunem un nou film romantic , plin de SF si rasturnari de situatie. Ce mai incolo si incoace: e filmul perfect pe care puteti sa-l vedeti chiar acum. Asa ca dati Play sa vedeti The Bad Batch 2017 Online Subtitrat.

Ce se intampla in The Bad Batch 2017 Online Subtitrat?

Filmul incepe cu Arlen, ce locuieste intr-un Texas in paragina, lasat asa dupa ce au avut loc niste lucruri cataclismice. Ea are ghinionul sa fie gasita de niste tipi nodurosi ce decid s-o rapeasca. Si asta nu-i cel mai rau lucru…Dupa ce o rapesc, ei ii taie atat bratul, cat si piciorul drept, cu scopul de a-si hrani tribul.

Prin nu se stie ce intamplari incredibile, Arlen reuseste sa scape de trib, in The Bad Batch 2017 Online Subtitrat. Si are parte si de putin noroc, intrucat este gasita de un nomad cel putin ciudat, care o duce intr-un loc unde este o relativa civilizatie: Comfort. La prima vedere, acest loc condus de un sef de cult, gen Rockwell pare bun de locuit, insa in realitate este alcatuit dintr-un hedonism alimentat cu narcotice.

Arlen nu poate sta locului si vrea sa afle toate secretele asezarii Comfort. In acest timp, supara un canibal, care este in cautarea sotiei si fiicei sale. acest canibal se numeste Miami Man. El nu are habar ca sotia sa a fost de fapt ucisa de Arlen, iar fiica sa aduca cu aceasta in Comfort.

La inceput, Arlen simte o repulsie fata de gigant, insa apoi, lucrurile se schimba si incepe sa aiba sentimente de dragoste fata de Miami Man. Ce se va intampla mai departe? Vor putea cei doi sa aiba o relatie? Raspunsurile la aceste intrebari le puteti afla urmarind filmul The Bad Batch 2017 Online Subtitrat la noi pe site.

Daca v-a placut filmul, va rugam sa dati un SHARE, pentru a-l vedea si prietenii dumneavoastra.

 

 

Alte filme super tari