The Circle (2017)

The Circle 2017 Online Subtitrat

Pentru admiratorii seriei “Harry Potter”, avem o super veste: in filmul de azi, o veti revedea pe Hermione. Bine, altfel spus, o veti vedea pe actrica care i-a dat viata tinerei vrajitoare in seria de filme.

The Circle 2017 Online Subtitrat o are in prim plan pe Emma Watson. Sunteti curiosi ce personaj intruchipeaza?

Povestea filmului The Circle 2017 Online Subtitrat

Dupa cum v-am spus mai devreme, Emma Watson este unul dintre actorii principali. Personajul sau se numeste Mae Holland. Ea este o tanara muncitoare, ce vrea sa aiba o super cariera. Isi gaseste de munca la una dintre companiile de social media de top. In timp ce avanseaza in cadrul celei mai marii companii tehnologice din lume intitulata “The Circle” sau cercul in limba romana, Mae este incurajata de Eamon Bailey, fondatorul companiei, sa-si traisca viata…la vedere.

Doar ca, nu totul este ceea ce pare a fi in filmul The Circle 2017 Online Subtitrat. Mae este pe cale sa afle ca se afla intr-un real pericol. Pe langa acest pericol, ea este pusa si in fata unei situatii fara precedent: soarta omenirii depinde de ea. The Circle crede ca lumea nu isi  poate atinge potentialul decat daca fiecare data despre fiecare persoana din fiecare colt al lumii este facut public. Insa, nimanui nu-i place sa fie…gol, sa fie urmarit. Insa, au ei de ales?

Afla si tu urmarind filmul The Circle 2017 Online Subtitrat daca lumea va putea ramane neschimbata sau daca organizatia ce a adus haosul web va razbi. Vor fi repercursiuni…drepturile omului sunt incalcate si cineva trebuie cu orice pret sa plateasca pentru acest lucru.

Sunteti curiosi de cum se termina filmul? Daca da, atunci va lasam sa il vizionati. Apasati Play si lasati-va purtati de o poveste fascinanta, pe care o puteti share-ui pe retelele de socializare, daca v-a placut.