The Defenders Sezonul 1 Episodul 1

The Defenders

Iata ca a venit si momentul mult asteptat de catre toti fanii Marvel: aparitia The Defenders Sezonul 1 Episodul 1 Subtitrat. Un serial asteptat cu sufletul la gura de foarte multa lume. Asteptarile sunt uriase si ramane de vazut daca episoadele vor fi apreciate de public sau nu.

Ce se intampla in The Defenders Sezonul 1 Episodul 1 Subtitrat?

Dupa cum bine stiti, serialul The Defenders reprezinta motivul pentru care Netflix, in colaborare cu Marvel, au facut cele 4 seriale anterioare. In caz ca nu stiti, aici vorbim de:

Daredevil

Primul serial din lista, care a avut un succes urias. Pana in prezent, s-au difuzat 2 sezoane. Matrt Murdock a devenit orb, in urma unui accident. Insa, asta nu l-a impiedicat sa-si continue viata. Spre surprinderea lui, desi accidentul l-a facut orb, i-a dat altele. I-a sporit celelalte simturi. Si acum, el este Daredevil. Acum fanii indragitului personaj Matt Murdock sa-si revada supereroul favorit in noul serial The Defenders.

Jessica Jones

Afost al 2-lea serial aparut. Dupa cum o spune si numele, serialul se desfasoara in jurul Jessicai Jones, o supereroina diferita. S-a difuzat doar un sezon, in care fanii au putut sa o vada pe aceasta fata cu o putere fizica nemaiintalnita.

Luke Cage

Al 3-lea serial. E despre prietenul Jessicai Jones. Super puterea lui e faptul ca e indestructibil. Gloantele? Nu-l ranesc. Loviturile? Nici atat.

Iron Fist

Poate cel mai diferit serial dintre cele 4, Iron Fist spune povestea unui baiat care descopera ca are o super putere ca a nimanui. Un multimilionar care se transforma intr-un calugar budist. Pana in prezent, acest serial a fost cel mai prost primit. Insa, eroul are sansa se schimbe perceptia publicului in The Defenders Sezonul 1 Episodul 1 Subtitrat.

The Defenders Get Justice

The Defenders
The Defenders

Toate cele 4 seriale au fost un fel de preview pentru The Defenders Sezonul 1 Episodul 1 Subtitrat. Marvel impreuna cu Netflix s-au gandit la un parteneriat pe termen lung. Si foarte bine au facut. De ce? Pai, ganditi-va asa. Daca n-ar fi facut Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage si Iorn Fist inaintea The Defenders, fanii n-ar fi stiut la ce sa se astepte. N-ar fi stiut toate particularitatile fiecarui supererou, ce il face unic. Asa, fanii stiu deja cum e fiecare din cei 4. Ce nu stiu insa, e cum actioneaza ei, cand sunt impreuna. Pentru ca da, amenintarea din Hell’s Kitchen necesita de data asta o munca de echipa.

Toti pentru unu si unu pentru toti

Separat, n-au niciun fel de sansa sa distruga amenintarea iminenta din Hell’s Kitchen. Insa, impreuna…sunt de neoprit. Problema e ca fiecare are orgoliul lui si cu greu va accepta sa lucreze in echipa.

Vor putea Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage si Iron Fist sa lase deoparte ambitiile personale? Vor putea ei sa lucreze in echipa? Afla raspunsurile urmarind The Defenders Sezonul 1 Episodul 1 Subtitrat.

New York-ul este in pericol, asa ca trebuie sa lase prostiile si sa se puna pe treaba. Sa le arate tuturor ca ei nu sunt niste simpli eroi trecatori. Trebuie sa le arate tuturor ca ei sunt unicii The Defenders!