The Defenders Sezonul 1 Episodul 2 Subtitrat (2017)

The Defenders

Dupa un inceput exploziv in episodul Get Justice, serialul The Defenders promite sa aduca mai multa actiune in The Defenders Sezonul 1 Episodul 2 Subtitrat.

Ce se intampla in noul episod, The defenders Sezonul 1 Episodul 2 Subtitrat?

In primul episod al serialului, eroii nostri nu s-au intalnit. Insa, in acest al 2-lea episod, destinul incepe sa-i aduca impreuna. Iron Fist se intalneste cu Luke Cage si au parte de o lupta cot la cot. Desi Cage e sigur pe el si crede c-o sa-l dea gata imediat pe Fist, lucrurile nu stau chiar asa. Bine, la inceput da, pare ca loviturile lui Danny nu-l afecteaza, dar dupa ce pumnul incepe sa straluceasca, Luke e aruncat la cativa metrei distanta. De un singur pumn, atentie! Asadar, daca v-ati inchipuit ca unul e mai prejos decat celalalt, v-ati inselat.

Pe langa ei, si Daredevil si Jessica Jones se intalnesc in The Defenders Sezonul 1 Episodul 2 Subtitrat. Jessica are parte de o intamplare ciudata, atunci cand se intoarce in apartamentul ei. Isi gaseste cel mai bun prieten amenintat cu pistolul de barbatul care fusese dat disparut in primul episod. Acesta ii spune ca nu trebuie sa-l mai urmareasca si ca ei sunt prea puternici. Jessica nu intelege, pana cand in apartament intra…surpriza episodului: Elektra.

Politista care vorbeste cu Luke Cage apare in scena si o aresteaza pe Jessica Jones. In timp ce-i ia un interagotariu, apare si avocatul Jessicai. Si ghiciti cine e? Matt Murdock, adica Daredevil! Si asa se termina episodul. Suntem curiosi sa vedem care vor fi relatiile dintre eroii nostri de acum incolo. Vor reusi ei la timp sa devina o echipa? Vor putea ei sa salveze New York-ul de amenintarea uriasa ce sta asupra lui? Ramane de vazut.

Fara alte adaugiri, uitati-va la The Defenders Sezonul 1 Episodul 2 Subtitrat si spuneti-ne parerea voastra despre el. Suntem curiosi.