The Defenders Sezonul 1 Episodul 3 Subtitrat (2017)

Daca in primul episod si in al 2-lea episod, actiunea s-a lasat asteptat, in The Defenders Sezonul 1 Episodul 3 Subtitrat, ea isi face simtita prezenta inca de la bun inceput. Eroii nostri, Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage si Iron Fist incep sa inteleaga din ce in ce mai mult la ce pericol se expun, daca vor sa salveze situatia. Totusi, ei trebuie s-o faca, pentru ca sunt singurii care pot salva orasul New York de o amenintare uriasa.

Ce se intampla in The Defenders Sezonul 1 Episodul 3 Subtitrat?

Un lucru pe care toti il asteptam cu nerabdare. Cei patru eroi in sfarsit se intalnesc si au parte de prima lupta impreuna. Danny, aka Iron Fist decide sa mearga de unul singur la compania care se pare ca este controlata de The Hand, sperand ca banii lui vor vorbi pentru el si-l vor face sa rezolve situatia. Din pacate insa, sefa lor nu e prea impresionata de intrarea supererou-ului si le ordona subalternilor sa-l doboare. Norocul lui Iron Fist e ca in The Defenders Sezonul 1 Episodul 3 Subtitrat apar Luke Cage, Jessica Jones si Daredevil, care practic, il salveaza.

The Defenders

Si de aici incepe o super lupta, in care sunt angrenati cei 4 supereroi. Desi sunt depasiti numeric si nu au niciun fel de arma asupra lor, ei reusesc sa ii distruga pe cei ce le vor raul. Dusmanii au pistoale si cred ca vor scapa repede de cei 4 intrusi. Ce nu stiu ei insa e ca intrusii acestia nu sunt unii oarecare.

Lucrurile incep sa se lege si plot-ul sa apara. Ne apropiem de jumatatea serialului. Pana acum, lucrurile au functionat si expozitiunea ne-a fost servita. Insa, de acum incolo…toti asteptam desfasurarea actiunii, care promite a fi una de zile mari. Fortele raului nici nu vor stii ce i-a lovit!

Nu va mai spunem altceva in incheiere. Va lasam sa va uitati la The Defenders Sezonul 1 Episodul 3 Subtitrat.

 

Alte filme super tari