The Divergent Series Ascendant (2017)

The Divergent Series Ascendant (2017) Film Online Subtitrat in Romana

The Divergent Series Ascendant 2017 online subtitrat hd este un film din 2017 ce apartine renumitei francize Divergent care se concentreaza pe o societate de tip futurista in care oamenii sunt impartiti in factiuni sociale si legate foarte mult de personalitate. Suntem siguri ca ati mai auzit cel putin vorbindu-se de aceasta serie. In articolul de astazi ne vom indrepta atentia spre un super film din aceasta serie.

Nu va temeti, nu va vom da spoilere. Va vom spune niste lucruri, sa va puteti face o parere. Si dupa aceasta, va vom lasa si un trailer. Atat. Dupa articol, ar trebui sa stiti daca vreti sau nu sa il urmariti.

Ce se intampla in aceasta societate?

In aceasta societate, oamenii sunt controlati si limitati iar viitorul lor este decis de criteriile unui birou de Genetica Welfare. Cativa ani in urma, guvernul a crezut ca problemele societatii au fost cauzate de genele oamenilor, insa s-a dovedit ca nu este asa, modificand genele oamenilor si rezultand un mare dezastru. Imediat, acestia au decis sa repare situatia, insa au agravat-o si mai tare, stabilind orase izolate pe ramasitele SUA. Tris si Four risa si se aventureaza cu scopul de a fi luati in custodie de catre o agentie foarte dubioasa cunoscuta si sub numele de Biroul de Genetica Welfare.

Se va termina cu bine The Divergent Series Ascendant 2017 online subtitrat?

Raspunsul la aceasta intrebare este unul complex. Si, de asemenea ested unul secret. Da, secret. Nu riscam sa va spunem deja ce se va intampla cu person ajele. Nu va vom spune cum se termina. Pana la urma, de ce am face asta? V-am strica surpriza. Si probabil ca ne-ati bombani dupa aceea. Si noi chiar ca nu ne dorim acest lucru. Deci, uitati-va la The Divergent Series Ascendant 2017 online subtitrat.

Alte filme super tari