The Edge of Seventeen (2016)

The Edge of Seventeen (2016) Online Subtitrat in Romana Gratis HD

Ah, adolescenta…perioada aceea in care nimeni nu te baga in seama. Trecusei de copilarie, deci nu mai erai copil. Insa, nu erai nici adult. Practic, erai prins undeva la mijoc. Problema era ca dezamagirile le simteam la fel de rau ca un adult in toata firea. In The Edge of Seventeen 2016 Online Subtitrat vedem povestea unui adolescent ce trece printr-o serie de dezamagiri crunte. In randurile ce urmeaza va vom spune putin mai multe despre acest film. La final, veti vedea si un trailer. Si apoi, veti putea sa va dati seama daca trebuie sau nu sa va uitati la el.

Ce se intampla in The Edge of Seventeen 2016 Online Subtitrat?

Drame, tradari, iubiri. Asta, pe scurt. Personajul principal pe care-l veti vedea pe tot parcursul filmului se numeste Nadine. Dupa cum bine stim, varsta adolescentei poate fi numita in multe feluri. Insa, un lucru e sigur: nu e cea mai linistita perioada din viata unora. Atunci au loc unele drame pe care le putem sau nu uita. Unii le uitam usor, altii greu.

Probabil stit deja ca una dintre cele mai mari probleme din adolescenta este dragostea. Apare de nicaieri si ne loveste greu. Tocmai de asta sufera si Nadine, o adolescenta care are parte de niste surprize destul de neplacute. Si toate, din cauza dragostei. Prietena ei cea mai buna se indragosteste de fratele ei. Si lui Nadine ii este destul de greu sa accepte toata aceasta situatie. Ea e de parere ca acest lucru este stanjenitor…

In The Edge of Seventeen 2016 Online Subtitrat, lucrurile devin din ce in ce mai stanjenitoare pentru personaje. Nadine trebuie sa inteleaga ca e greu sa cresti si sa-ti dai seama si de nevoiel celor din jur. Insa, va reusi ea sa faca acest lucru? Aflati urmarind filmul. Sa ne spuneti daca v-a placut.