The Foreigner (2017)

The Foreigner 2017 Online Subtitrat

In filmul pe care vi-l propunem astazi, respectiv The Foreigner 2017 Online Subtitrat, un tata vrea sa-si razbune fata. Daca vreti sa vedeti un thriller plin de actiune, atunci v-ati gasit filmul. Haideti sa vedem ce s-a intamplat.

Povestea din The Foreigner 2017 Online Subtitrat

Intr-un atac terorist, o fata are ghinionul de a se afla unde nu trebuie. Din aceasta cauza, ea isi pierde viata in timpul schimbului de focuri. In momentul in care tatal acestei fete aude ce s-a intamplat, vede negru in fata ochilor. Si viata lui nu mai are niciun sens. El se hotaraste sa ia problema in maini si sa mearga pe urmele celor care i-au ucis lumina ochilor.

Insa, nici acest businessman nu e un om fara pata. Trecutul sau ascunde multe secrete. In The Foreigner 2017 Online Subtitrat o urmarire de genul celei intre un sobolan si o pisica se desfasoara. Quan, tatal indurerat lupta impotriva unui oficial guvernamental britanic, pe nume Brosnan. Acest Brosnan si mai ales anumite lucruri din trecutul sau pot aduce la suprafata ceea ce Quan doreste cel mai mult: numele celor ce i-au ucis fiica. Numai asa, poate sa-si razbune fata.

Un plus al acestui film e ca rolul principal i-a fost atribuit unui actor foarte bun. Unul pe care cu siguranta ca l-ati mai vazut si in alte productii. Este vorba despre Jackie Chan. Faimosul luptator face o figura frumoasa si in acest nou film.

Tensiunea e cu mult peste medie, pentru ca tatal indurerat trebuie sa aiba grija la fiecare pas. Lumea in care e nevoit sa se invarta pentru a putea afla numele calailor e plina de indivizi periculosi. E el in stare sa ajunga la destinatie si sa afle numele raufacatorilor? sau va fi si el prins pe undeva pe la mijloc, urmand sa fie executat? Exista un singur fel de a afla toate raspunsurile la aceste intrebari: trebuie sa va uitati la The Foreigner 2017 Online Subtitrat. Si dupa ce o faceti, suntem curiosi sa aflam daca v-a placut sau nu. Ne puteti spune fie pe pagina noastra de Facebook, fie in sectiunea de comentarii.

Alte filme super tari