The Ghazi Attack (2017)

The Ghazi Attack 2017 Online Subtitrat in Romana

The Ghazi Attack 2017 Online Subtitrat in Romana este un film bun,ce ne face sa ne intoarcem in trecut, la niste evenimente istorice importante.

Ce se intampla in film?

Armata pakistaneza se hotaraste in toamna anului 1971 sa atace porturile indiene din golful Bengal. Surpriza insa: golful este pazit de cel mai bun submarin al Indiei pe nume Vikrant.  Insa, pakistanezii nu se lasa cu una cu doua. Nu se sperie si vor sa contracareze. Astfel, aduc din Pakistan un submari si mai bun si mai puternic decat Vikrant. Batranul capitan Razzak este la conduerea acestui submarin Ghazi.

Sursele acestor informatii sunt incerte, fapt pentru care comandamentul marinei indiene decide sa cerceteze. Sa vada daca intr-adevar, lucrurile stau asa. Pentru a afla adevarul, ei trimit in recunoastere un submarin S21. Submarinului i se da un ordin cert: sa nu porneasca focul, pentru a nu declansa un razboi intre cele doua tari. Sa se duca si sa vada care este situatia si atat. Din pacate, lucrul acesta nu este posibil…

Problema este ca cel care este la carma submarinului pare sa aiba alte planuri. Rann Vijay Singh este un nonconformist, care nu sta sa asculte de toata lumea. Dupa ce intalneste in larg resturile unei nave comerciale indiene, isi da seama de adevartul plan al pakistanezilor. Acesta este sa atace porturile indiene. Intelegand asta, el nu vrea decat sa scufunde submarinele inamice. Nu sta sa se gandeasca daca acest lucru pe care el vrea sa-l faca e cel mai bun.

Lucrurule insa nu sunt atat de usoare pe cat par la prima vedere. Tinta nu sta pur si simplu, asteptand sa fie distrusa. Se lasa cu o urmarire si o lupta pe viata si pe moarte.

Cine va castiga? Pakistan-ul sau India? Se va termina lupta?

Afla urmarind The Ghazi Attack 2017 Online Subtitrat in Romana. Si daca ti-a placut, nu uita sa-i dai un share, sa-l vada si prietenii tai.