The Girl With The Dragon Tattoo Online Subtitrat

Azi vorbim despre un film destul de vechi, dar bun: The Girl With The Dragon Tattoo Online Subtitrat.

După un an în care am văzut şi filme bune (Fright Night, Drive, Contagion, Real Steel) dar şi filme care m-au dezamagit (Colombiana, The Three Musketeers), am decis ca în acest început de 2012 să mă duc la The Girl with the Dragon Tattoo, un film în regia lui David Fincher (a mai regizat Fight ClubSe7enZodiacThe Curious Case of Benjamin Button, The Social Network). Din distribuţie fac celebrul Daniel Craig (James Bond din Casino Royale şi Quantum of Solace, ultimele filme din seria agentului 007) şi mai puţin cunoscuta Rooney Mara care reuşeşte să încânte pe toată lumea prin pretaţia sa şi, în acelaşi timp, să uimească cu transformarea sa radicală pentru rolul Lisbeth Salander.

Ce se intampla in The Girl With The Dragon Tattoo Online Subtitrat?

Subiectul principal al filmului este găsirea Harietei Vanger, rudă cu cel mai influent om din clanul Vagner, care a dispărut în urmă cu 40 de ani. Simţindu-şi sfârşitul aproape, unchiul Harietei îl angajează pe jurnalistul Mikael să o găsească. Acesta face echipă cu o fată ciudată, hackeriţă de meserie. Filmul, fiind o adaptare după romanul cu acelaşi nume al lui Steven Zaillian, uimeşte la capitolul mister. De asemenea David Fincher reuşeşte să regizeze extraordinar filmul şi fiecare secvenţă din producţie ţine publicul conectat. Sunt prezente şi câteva scene de brutalitate extremă, la care unele persoane cu siguranţă nu se vor putea uita.

Rooney Mara joaca rolul principal in The Girl With The Dragon Tattoo Online Subtitrat

Cred că toată lumea va fi încantată de prestaţia tinerei actriţe Rooney Mara. La doar 27 de ani reuşeşte să se implice în transformarea totală pentru rolul din The Girl with the Dragon Tattoo aşa cum nici actori renumiţi trecuţi de acestă vârstă nu reuşesc. Chiar şi mulţi dintre critici cred că merită, cel puţin, să fie nominalizată la Oscar pentru interpretarea din film. De asemenea, şi Daniel Craig face o treabă excelentă în rolul lui Mikael Blomkvist, un jurnalist care după demascarea unui important om de afaceri se transformă, fără voie, într-un detectiv, cu misiunea de a găsi nepoata unui titan din industria suedeze, Henrik Vanger (Christopher Plummer). A dovedit că a fost omul perfect pentru a-l interpreta pe Mikael.

The Girl With The Dragon Tattoo Online Subtitrat – sa-l vezi sau sa nu-l vezi?

Vă recomand să vă duceţi la cinema pentru a vedea The Girl with the Dragon Tattoo pentru că nu veţi regreta. Este un film foarte bun pentru începutul anului şi sper ca astfel de producţii să mai apară pe marile ecrane de la cinema. Nici nu vei şti când cele 2 ore şi 40 de minute vor trece. Coloana sonoră a fost destul de bună, fiind compusă de Trent Reznor şi Atticus Ross.