The Glass Castle (2017)

The Glass Castle 2017 Online Subtitrat

ATENTIE! Pentru a putea viziona toate filmele de pe site la calitate HD si fara intreruperi (reclame) trebuie sa va updatati driverele. Apasati pe patratelul de mai jos pentru a face rapid asta si a va putea bucura dupa de galeria de filme. Acest lucru se aplica doar pentru persoanele care ne acceseaza site-ul de pe laptop/calculator.

Astazi va propunem o drama autobigrafica ce poarta numele de The Glass Castle 2017 Online Subtitrat.

Ce se intampla in The Glass Castle 2017 Online Subtitrat?

Povestea filmului urmareste o familie disfunctionala, alcatuita din niste nomazi non-c0onformisti. Pe scurt, nimeni, niciun membru al familiei nu este asa cum ar trebui. Mama este o artista excentrica, iar tatal este un betiv. Saracii copii au norocul ca dispun de o imaginatie bogata, pe care tatal o impleteste cu putina speranta, totul pentru a ii face sa creada ca, de fapt, situatia lor este una buna.

Stai sa te gandesti: poate sa iasa ceva bun din aceasta familie? Pot copiii s-o ia pe niste drumuri indeajuns de bune incat sa-si ajute intreaga familie? Sau le va fi mult mai usor s-o ia pe urmele parintilor si sa nu faca nimic productiv, ramanand intr-o saracie lucie?

Raspunsurile la aceste intrebari le puteti afla urmarind The Glass Castle 2017 Online Subtitrat pe site-ul nostru.

Alte filme super tari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *