The Guardians (2017)

The Guardians 2017 Online Subtitrat in Romana la calitate HD

Esti pregatit de razboi? Vrei sa ai parte de actiune buna, aventura si SF? Daca da, uita-te la filmul asta.

Despre ce este vorba in The Guardians 2017 Online Subtitrat?

Este vorba despre razboi, insa nu unul normal. Da, tot arme se folosesc, insa arme umane. Atunci cand pistoalele esueaza, mintea umana se gandeste sa implementeze puteri in niste persoane. Sa creeze nu doar niste simpli soldati. Ci niste super soldati. Posesori ai unor puteri, care sa nu depinda de armele traditionale, pentru a putea lupta.

Ei trebuie sa ramana sub acoperire. Nimeni nu trebuie sa stie cine sunt ei cu adevarat, in viata lor reala. Viata lor departe de frontul de lupta. Insa, lucrurile nu sunt usoare. Vine un moment in viata lor cand secretul lor cel mai de pret devinde moneda de schimb. Ei trebuie sa-si dezvaluie identitatea, pentru a-si salva prietenii. Nu exista alternative. In laboratoarele aliatilor, acesti eroi primesc niste costume care sa-i apere de dusmani. Insa, aceste costume le si sporesc abilitatile, lucru de care au mare nevoie.

In The Guardians 2017 Online Subtitrat, Ler, Chan si Arsus sunt pionierii unei echipe ce trebuie sa lupte impotriva tuturor. Ei reprezinta Gardienii. Pe parcursul filmului, ei sunt nevoiti sa recruteze si alti eroi, pentru lupta suprema. Fiecare mana de ajutor in plus conteaza, pentru ca se anunta o batalie fara precedent.

Timpul trece si batalia finala se apropie. Gardienii trebuie sa ramana pe pozitii si sa dea tot ce au ei mai bun pentru a invinge.

Vor reusi Ler, Chan si Arsus sa isi foloseasca puterile la capacitate maxima? Vor forma ei, alaturi de cei recrutati, echipa perfecta pentru victorie? Aflati urmarind filmul la noi pe site. Il puteti gasi mai jos. Si, nu uitati…daca v-a placut, ii puteti da un share pe retelele dumneavoastra favorite, pentru a-l vedea si alti impatimiti ai genului aventura.