The Insult (2017)

The Insult 2017 Online Subtitrat

The Insult 2017 Online Subtitrat este filmul pe care il vom discuta astazi. In primul rand, va vom spune cate ceva despre actiunea acestei drame, apoi va vom pune si un trailer. Dupa acestea, ar trebui sa aveti deja o idee asupra peliculei. In sensul ca va puteti decide daca va veti uita sau nu.

Ce se intampla in The Insult 2017 Online Subtitrat?

Totul porneste de la o insulta. De la o simpla insulta. Locatia geografica a filmului este in Beirut. Aici, Toni, un ortodox libnez si Yasser un refugiat palestinian sunt judecati. Iar presa intervine. Si acest lucru nu este unul bun, pentru ca in goana dupa expunere, dupa vizualizari si dupa click-uri, va imaginati ce se intampla. Adevarul este ingropat undeva, danc, iar la suprafata ziarelor apar tot felul de titluri mincinoase. Titluri menite doar sa aduca profit, nu si lamuriri. In aceste conditii, Toni si Yasser se regasesc pusi in fata unei situatii dificile. Liban-ul se afla intr-o situatie din ce in ce mai proasta in The Insult 2017 Online Subtitrat, iar lucrurile nu par a se imbunatati. Ba, din contra. Ele par a se inrautati.

Si intrebrile incep sa apara pentru eorii nostri. Ce pot face ei sa scape din aceasta prinsoare in care se pare ca au fost pusi? Exista vreo scapare? Sau trebuie pur si simplu sa se dea batuti?

Si daca exista totusi o scapare, atunci sigur ei vor trebui sa faca nise sacrificii pentru a scapa. Si trebuie sa se gandeasca de 2 ori inainte de a face ceva. Pentru ca poate sacrificiile sunt prea mari. Ramane de vazut. Daca vreti sa vedeti ce vor face cei doi, uitati-va la The Insult 2017 Online Subtitrat.

Si dupa cum v-am spus la inceput, va vom lasa si un trailer. Astfel, veti putea vedea si cum arata personajele despre care v-am vorbit anterior.