The Invisible Guest (2017)

The Invisible Guest 2017 Online Subtitrat

Propunerea de azi se numeste The Invisible Guest 2017 Online Subtitrat. Este un film din categoriile crima, mister si thriller.

Ce se intampla in The Invisible Guest 2017 Online Subtitrat?

Povestea incepe cu Adrian Doria, un om de afaceri de succes. Acesta este acuzat ca si-ar fi ucis iubita. Pentru ca el stie ca e nevinovat, se hotaraste sa angajeze un avocat. Vrand sa aiba cea mai buna apare posibila, angajaeaza un super avocat. Astfel, apeleaza la serviciile Virginiei Goodman, recomandata de Felix Levia.

Ei se hotarasc sa se intalneasca intr-o noapte pentru a putea sa-si dea seama ce s-a intamplat. De asemenea, ei vor si sa gaseasca un argument plauzibil pentru a-i adeveri nevinovatia lui Adrian Doria. Felix porneste in cautarea unui indiciu indeajuns de bun pentru a putea schimba totul. Iar Virginia Goodman si Adrian Doria continua sa discute. Din pacate pentru Doria, doamna Goodman nu este prea convinsa de argumentele sale. Si il obliga sa ii reaminteasca alte detalii din istoria sa intunecata. Insa, in puzzle-ul vietii unui om, minciuna si adevarul se pot amenesteca usor.

Intr-un final, in The Invisible Guest 2017 Online Subtitrat, avocata Virginia Goodman si clientul Adrian Doria reusesc sa gaseasca strategia de aparare salvatoare. Ei au muncit o noapte intreaga la ea, insa a 2-a zi au parte de o surpriza. Un nou martor apare de nicaieri, schimband astfel totul.

Va reusi Adrian Doria sa ii faca pe toti s inteleaga faptul ca el nu e vinovat? dar daca, pana la urma, el e faptasul crimei sotiei sale? Exista o singura calea de a afla raspunsurile la aceste intrebari framantatoare. Urmareste The Invisible Guest 2017 Online Subtitrat la noi pe site.

Si, daca v-a placut, puteti sa il share-uiti pe Facebook, sa il vada si prietenii.

Noi va multumim pentru c-ati trecut pe la noi si va mai asteptam. La revedere!

 

Alte filme super tari