The Lego Batman Movie (2017)

The Lego Batman Movie 2017 Online Subtitrat

Va mai aduceti aminte de jucariile acelea Lego? Dar pe popularul supererou pe nume Batman, il mai stiti? Daca da si v-au placut amandoua, avem o veste buna: filmul de astazi le combina! Astfel, The Lego Batman Movie 2017 Online Subtitrat ne aduce o aventura in Lego, alaturi de Batman.

Ce se intampla in film?

La premiul Omul Anului sunt nominalizati Bruce Wayne si Lex Luthor.  Bruce Wayne ia premiul, iar in timpul discursului sau, niste oaspeti neasteptati isi fac simtita prezenta, alarmand pe toata lumea. Cel mai mare dusman al lui Batman, Joker-ul, alaturi de alti raufacator Riddler, Harley Quinn, Penguin, Two-Face, Poison Ivy, Bane şi Catwoman, pregatit sa-si distruga adversarul. Ei fura nestematele, banii si premiul ce-i revine lui Bruce Wayne.

Va asteptati ca in The Lego Batman Movie 2017 Online Subtitrat, Batman sa nu apara si sa nu-i opreasca? Atunci va inselati! Supereroul preferat al tuturor apare si ii opreste pe toti. Sau…aproape pe toti. Din pacate insa, Joker reuseste sa-i scape printre degete, ajutat de o barca. Insa, Batman nu e singur. Robin, partenerul sau de incredere apare la timp intr-un elicopter si astfel ei pornesc pe urmele lui Joker. In final, il prind.

Din pacate insa, victoria nu va fi decat temporara. Joker planuieste luarea cu asalt a orasului Gotham. Iar Batman are de o luat o decizie foarte importanta. Fie ramane la stadiul de lup singuratic in salvarea orasului, neavand sanse absolut deloc, fie isi calca pe orgoliu. Si daca isi calca pe orgoliu si cheama ajutor, atunci sigur va salva ziua, sau cel putin va avea mult mai multe sanse. Ramane de vazut daca va face asta sau nu.

Totusi, Gotham depinde de el. Va reusi Batman sa-l salveze? Va reusi sa coopereze cu alti supereroi sa salveze ziua? Afla urmarind The Lego Batman Movie 2017 Online Subtitrat in romana.