The LEGO Ninjago Movie (2017)

The LEGO Ninjago Movie 2017 Online Subtitrat

In timpul copilariei, unele dintre cele mai raspandite jucarii care insenineaza zilele fiecarui copil sunt piesele LEGO. Suntem siguri ca ati auzit de ele sau, de ce nu, ca v-ati jucat de ele. Daca nu, atunci copilul/copiii dumneavoastra sigur au facut-o. Astazi, vom vorbi despre The LEGO Ninjago Movie 2017 Online Subtitrat.

Ce se intampla in The LEGO Ninjago Movie 2017 Online Subtitrat?

Pe scurt…jucariile LEGO prind viata. Probabil ca acesta este visul multor copii. Si pe langa faptul ca prind viata, acestea au parte de o gramda de actiune. Povestea filmului ii aduce in atentia publicului pe sase luptatori ninja Lloyd, Jay, Kai, Cole, Zane si Nya. Ei trebuie sa treaca testul suprem, care consta in apararea insulei de bastina care se numeste, ati ghicit, Ninjago.

Am spus testul suprem, pentru ca, pe langa pericolul pe care-l infrunta de fiecare data, ei trebuie sa fie si atenti. Atenti la ce anume? Ei bine, lumea nu stie cine sunt ei cu adevarat. Identitatile lor nu sunt cunoscute si ei trebuie sa aiba grija ca acest lucru sa ramana asa. Pentru a tine in balanta totul, ei in timpul zilei sunt niste adolescenti absolut normali, care se lupta cu cea mai mare amenintare a oricarui adolescent: liceul. Dupa ce-si termina treaba aici si vine noaptea, ei se transforma in niste adevarati supereroi, pregatiti oricand de lupta. Insula Ninjago trebuie aparata si ei sunt singurii care o pot tine in siguranta.

Lucrurile nu sunt usoare in The LEGO Ninjago Movie 2017 Online Subtitrat

Pentru ca daca ar fi usoare si plictisitoare, lumii nu i-ar placea filmul, nu-i asa? Tocmai de aceea, cei sase luptatori ninja vor avea parte de multe probleme de-a lungul filmului. Si daca vor ca pretioadsa lor insula Ninjago, dar si vietile lor personale sa fie in siuranta, atunci ei vor trebui sa dea tot ce au mai bun.

Daca nu vor lupta in echipa, totul va fi pierdut. Fiecare trebuie sa-si lase orgoliul deoparte si sa lupte alaturi de ceilalti. Numai munca de echipa va putea salva situatia. Insa, vor reusi ei sa se grupeze la timp? Aflati urmarind The LEGO Ninjago Movie 2017 Online Subtitrat.