The Marine 5 Battleground (2017)

The Marine 5 Battlefield 2017 Online Subtitrat in Romana HD

The Marine 5 BattleGround 2017 online subtitrat ne aduce o noua aventura a unui personaj indragit: Jake Carter. Ajuns acum un EMT (Emergency Medical Technician) de succes, domnul Carter nu voia decat liniste.

Ce se intampla in film?

Dupa ultima misiune din Orientul Mijlociu, apele pareau sa se linisteasca pentru eroul nostru. Dar, se pare ca destinul avea alte planuri pentru el. Intr-o zi oarecare, in care Jake spera sa stea linistit si sa se relaxeze, primeste un apel. Dar nu era vorba despre un apel oarecare, ci de un apel de urgenta.

Profesionist din fire, raspunde sa vada despre ce este vorba. Greseala fatala pentru eroul Jake…Acest telefon reprezinta pentru un el un adevarat blestem, deoarece, din momentul in care rasppunde, totul se inrautateste. El este prins intr-o capcana invizibila ce poate sa ii fie fatala, daca nu trece cu brio testul suprem. Toti oamenii gresesc, dar el, daca vrea sa supravietuiasca trebuie sa faca numai miscari bune, altfel nu va mai trai sa apuce sa vada soarele din nou.

Surprinzator, el nu afla toate aceste detalii decat atunci cand e prea tarziu. Initial, el stie ca apelul primit este unul normal. Jake primeste o misiune normala, aceea de a proteja un om de o banda de motociclisti. Desi ei sunt in numar mai mare decat el, Jake stie sa se apere. Si stie sa il apere si pe client. Doar ca…gasca de motociclisti se dovedeste a fi o amenintare mult mai mare decat crezuse.

Va reusi Jake Carter sa-si indeplineasca datoria si sa-si apere clientul? Va putea sa-l scape de gasca periculoasa? Si, mai important, va reusi el insusi sa fenteze pericolul si de data aceasta? Aflati vizionand filmul The Marine 5 BattleGround 2017 online subtitrat, utilizand player-ul pe care il vedeti mai jos.

Fiti pregatiti de niste lupte palpitante pentru putere, dar, mai presus de toate, pentru supravietuire.